Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
laska1193 napisał(a):Czy jest możliwość zamontowania diód led w tylnych lampach jako stop,kierunek????
co Ty opowiadasz? Jak to nie widzisz? Właśnie im dalej jesteś tym efekt jest bardziej zauważalny. Mam na myśli dystans np. 20m od auta. Dobra koniec OT. To nie temat o podświetleniu blachy.YaZoo napisał(a):Tablica rejestracyjna szału jak dla mnie nie robi bo tak naprawdę to nie widzisz tego efektu
lec napisał(a):przemest, niestety za długo to te ledy CI nie poswiecą....
lec napisał(a):YaZoo, Ty nie widzis efektu ale jak ktos za Tobą jedzie już tak.....
Pawcio3city napisał(a):Też miałem podświetlenie kokpitu + lampki w drzwiach w LED. Świeciły jakieś 2-3 tygodnie. Potem przygasały, mrugały, stroboskop się z nich zrobił i wróciłem do starych, poczciwych, zwykłych żarówek....
d_adam napisał(a):Te 6 diodowe (30 pare mm) (6):
-do drzwi 4szt
-do schowka 1szt
Reszta to chyba zapas
1x 40 pare mm
1x 30 pare mm
1x 40 pare mm 3 diodowa
P.S. Fajne zakupy
PaVLo napisał(a):do tylnego wewnętrznego oświetlenia do czytania dla pasażera.
grabol napisał(a):hej. czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem że po zmianie żarówek w podsufitce na led przestało działać ów podswietlenie gdy otwieram drzwi auta... naciskając przycisk działaja normalnie. po powrocie do starych żarówek i otwieraniu drzwi nadal nie świeci się lampka..:/
lec napisał(a):zbieg okolicznosci i raczej CI poszedl styk w zamku drzwi
PaVLo napisał(a):tym razem chodzi o lampki do czytania z tyłu w podsufitce, u mnie to jakieś malutkie żaróweczki, podobne do tych w postojówkach, ale ze dwa razy mniejsze,
PaVLo napisał(a):P... mądry po szkodzie![]()
A tak naprawdę to zmyliła mnie ta dokumentacja
http://www.leonclub.pl/forum/download.php?id=3669
Moim zdaniem nadaje sie do gruntownej poprawki, jeśli chodzi o drzwi, jeszcze muszę sprawdzić czy będą pasować te 36-ki do tylnych kabinowych, do czytania.
[ Dodano: 20 Styczeń 2011, 19:41 ]
Ale jaja, znów FAIL z tą dokumentacją, weźcie ją wywalcie lub poprawcie, tym razem chodzi o lampki do czytania z tyłu w podsufitce, u mnie to jakieś malutkie żaróweczki, podobne do tych w postojówkach, ale ze dwa razy mniejsze, a nie żarówki 36mm![]()
... będzie na zapas ...
PaVLo napisał(a):ale z Leonem "1" to mało miało wspólnego
d_adam napisał(a):YaZoo Ci podał linki do tematów o żarówkach, jeśli masz jakieś pytania o wymiary to możesz pisać![]()
lec napisał(a):PaVLo, mowilem zeby brac 39mm....
YaZoo napisał(a):po dwie takie wlutowałem nad drzwiami pasażerów z tyłu bo orginalne T5 słabo świeciły.
PaVLo napisał(a):No właśnie to jest zastanawiające dlaczego u mnie jet taka rozbieżność w standardzie oświetlenia, w drzwiach powinny być 39mm (w opisie 36mm)
PaVLo napisał(a):No właśnie to jest zastanawiające dlaczego u mnie jet taka rozbieżność w standardzie oświetlenia, w drzwiach powinny być 39mm (w opisie 36mm)
PaVLo napisał(a):w oświetleniu do czytania u pasażerów z tyłu są w ogóle jakieś dziwne malutkie żaróweczki.
YaZoo napisał(a):Wydając prawie 3 stówy na lampki nie zrobiłeś nic, żeby upewnić sie czy masz takie same lampki jak inni a dostałeś tak dużo informacji. Wystarczyło tylko i a nie było by i
oczkolek napisał(a):No chyba że masz lampkę z czujnikiem utradźwiekowym, ale w to wątpię.
PaVLo napisał(a):No dokładnie takie mam
PaVLo napisał(a):Auto mam od niedawna i dopiero je poznaje
PaVLo napisał(a):P... mądry po szkodzie![]()
Ale jaja, znów FAIL z tą dokumentacją, weźcie ją wywalcie lub poprawcie, tym razem chodzi o lampki do czytania z tyłu w podsufitce, u mnie to jakieś malutkie żaróweczki, podobne do tych w postojówkach, ale ze dwa razy mniejsze, a nie żarówki 36mm![]()
... będzie na zapas ...
oczkolek napisał(a):To nic innego poza oryginałem nie wymyślisz.
1J0 947 171 żarówka z oprawką 12V 3,8W
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość