Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
TOMi_ napisał(a):z tym porownaniem biegu w mokasynie i bodajze kaloszu odnosnie wymiany samych sprezyn na eibacha.
Co do twardosci zaweszenia to nie mam z tym problemu.
KriSSo napisał(a):ja już przednią dokładkę wczoraj prawie zostawiłem zjeżdżając z krawężnika
Czekam z decyzją jeszcze, aż Cotic założy pro kity i potwierdzi mi, że warto, bo jest różnica, lub nie warto bo jej nie ma.
TOMi_ napisał(a):miales sport system i bylo komfortowo i to mnie troche przerazilo
TOMi_ napisał(a):Wczesniej pisales, ze w poprzednim autku (Renault - dobrze pamietam?) miales sport system i bylo komfortowo i to mnie troche przerazilo
KriSSo napisał(a):poczekam jeszcze co napisze Cotic
Też czekam na opinie na temat Pro System w 1P
Passenger napisał(a):Ja chyba zdecydowałem się na montaż Sport-Systemu jak padną ori amorki...
KriSSo napisał(a):Natomaist Passenger, Ty masz Cuprę, to zupełnie inna bajka i inne przeznaczenie. U Ciebie sądzę sport-system sprawdzi się w 100%. Ja mam dupowóz, do wożenia siebie, dziecka, żony dlatego momentami nieco marudzę. Ale do Twoich zabaw solo, takim sprinterem, to eibach antiroll kit + sport system, to po prostu perfekcja prowadzenia, dosłownie.
Passenger napisał(a):Ja też wożę żonę i w planach potomka
Ojciec napisał(a):Jutro będę w aso to zmierzę te odległości.
zwirek75 napisał(a):Moja seria:
przod - 67 cm
tyl - 69 cm
Ojciec napisał(a):vr6, z ciekawości o ile chcesz teraz obniżyć auto? no i jakie masz felgi na lato ?
Passenger napisał(a):Stabilizatory Eibach i WALK na miejscu.
Passenger napisał(a):auto jeszcze mniej się przechyla i jeszcze mniej wyjeżdża przodem w ostrych zakrętach :)
bolek80 napisał(a):Mam pytanko czy sprężyny od Audi S3 po 2004r będą pasowały do mojego leona czyli bxe 2008r
bolek80 napisał(a):Mam pytanko czy sprężyny od Audi S3 po 2004r będą pasowały do mojego leona czyli bxe 2008r
bubolak napisał(a):ktoś na forum ma założone sprężyny Ambiente z A3, więc z eSki powinny podejść.
Dobry pomysł z tymi springami. Wiesz może ile obniżają i jak się mają twardością do tych z Cupry (-14mm)
Ojciec napisał(a):W najbliższym czasie chce sprawdzić zbieżność no i mam pytanie do was, zgodnie z tym http://img62.imageshack.us/img62/9867/zawias1p.png na które parametry powinien patrzeć mechanik tj. zawieszanie standardowe, zawieszenie sportowe, zawieszenie FR/Cupra. Z leonie mam gwint i obniżenie w porównaniu do serii to jakieś -50/- 40
noktoto napisał(a):Czy to nie jest tak, że w samochodach z hamulcami 280mm są amorki o średnicy 50mm, a w reszcie 55mm?
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości