Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przemest napisał(a):Sławku a mierzyłeś może jakich wymiarów folię potrzeba na nasze lotki ? No i druga sprawa- gdzie te śrubki są?
sławek napisał(a): i za folię na lotkę i oklejenie woła ok. 150zł, ale widziałem jakie trudne elementy robił- wszystko idealnie.
przemest napisał(a):No i druga sprawa- gdzie te śrubki są?
zoltaibiza napisał(a):sławek, jakas firma Ci to okleja?? Daj fotki potem tej lotki na sprzedaz.
Czy klosz 3 stopu mozna wymieniac?? Wydaje mi sie ze to jest na stale.
w sumie jakby go nie bylosławek napisał(a):Tak wygląda pęknięcie
sławek napisał(a): Przymierzaliśmy ją też do srebrnego Leona- wygląda jeszcze lepiej, jak buda ma inny kolor niż lotka.
Mirczas napisał(a):Możesz napisać ile Cie ta przyjemność kosztowała??
sławek napisał(a):Dla lotki od TSa potrzeba folii o wymiarach ok. 120x35.
syrop166666 napisał(a):Wlasnie okleilem cala srodkowa konsole w moim Leo. Wyszlo calkiem ladnie. Myslalem ze bedzie to o wiele trudniejsze , ale kazdy z minimalnymi zdolnosciami manualnymi i szuszarka da sobie rade, Ponizej linki do fotek, Pozdro![]()
tkoczi napisał(a):sławek masz może zdjęcia jak ta lotka wygląda przy srebrnym? Fajnie wyszło, ja bym jeszcze spróbował jakby to wyglądało razem z klamkami oklejonymi, albo znaczkami... Chociaż co za dużo to nie zdrowo.
Ogi napisał(a):Syrop zrob dziurki w tej folii tak jak jest na srodku w ramce bo tam jest czujnik od klimy. Najlepiej wykalaczka, i podgrzac folie, i tak pare razy. Ona sie uformuje w tych dziurkach.
Szkoda ze popieliniczki nie okleiles "sciekiem" w ta sama strone co reszta ramki.
Ogi napisał(a):Ja konsole mam już oklejoną od dawna,problem zaczyna się gdy nadejdą upały i w aucie będzie te ponad 30C i w ten czas folia odkleja się na tym łuczku koło popielniczki,bo ją tam trzeba mocna nagrzać/uformować.
Ciekaw jestem czy u ciebie będzie tak samo... Ja już dwa razy ją oklejałem i po tym drugim razie też mi trochę odeszła..
ponizej fotkisyrop166666, możesz zrobić zdjęce całego kokpitu z odległości mniej więcej przednich foteli ? Tak żeby była pokazana całośc ?
Ogi napisał(a):ale wlasciciel chyba sie nie upomni.
sławek napisał(a):Staszek ma oklejony dach z lotką.
the_rahzel napisał(a):sławek napisał(a):Staszek ma oklejony dach z lotką.
miałi koledze chyba chodzi o to czy ktoś na srebrnym miał...
skk123 napisał(a):the_rahzel napisał(a):sławek napisał(a):Staszek ma oklejony dach z lotką.
miałi koledze chyba chodzi o to czy ktoś na srebrnym miał...
dokładnie ;D bo takowy kolor leo posiadam
raptor napisał(a):Witam. Co myślicie o tej folii? Chciałbym obkleić lotkę, samochód jest czarny. Jak myślicie będzie to ładnie pasować?
http://allegro.pl/folia-okleina-carbon- ... 86221.html
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości