Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Andrut napisał(a):A jak z cenami takiej przeróbki? Nie mówię tu o ASO
Możecie rzucić orientacyjnymi cenami zderzaków używanych? Znalazłem jeden na All przedni kompletny za 1600 i nie wiem czy to dobra cena
Andrut napisał(a):Mam TS ale ostatnio zgubiłem przedni zderzak![]()
myślałem o założeniu takiego od Cupry. Myślę że się zgra z tylnim od TS.
Znalazłem coś takiegoKLIK
Z tego co wyczytałem na forum powiniem spasować bez problemu w miejsce starego TS
Kołek napisał(a):a ten chłop pewnie jak nie sprzeda to jutro wystawi taniej o 200pln więc nieraz warto poczekać...
Boniek143 napisał(a):witam. może mi ktoś powiedzieć gdzie szukać dokładki pod zderzak takiej jak jest w Cupra Rna allegro tego znalesć nie mogę a ASO pewnie cena bedzie jakas jak z kosmosu
poduszka i tu i tu jest taka sama.Troll napisał(a):Panowie czy ori poduszka od TS'a podejdzie pod kierownicę od Cupry R ?
Axee napisał(a):dave, [...] lewa 3B0587551AM 3H8, prawa 3B0587552AK 3H8 [...]
szejku21 napisał(a):Witam panowie mam do was takie pytanie .Mam zamiar kupic Toledo 1m to jest taki bliźniaczy samochód do Leona i chodzi o to że chce do niego założyć zderzak przedni od Leona Cupry . Pytanie czy potrzeba sam zderzak od niego czy tez przednia maske bo zauważyłem ze maska ma inne wyciecia na grill tu gdzie jest znaczek S .Prosze pomozcie czy to sie da zrobic czy tez nie??? Interesuje mnie takze zderzak od Topsporta czy podejcie i co trzeba zrobic robil moze ktos juz z was takie cos?
szejku21 napisał(a):a znaczek tzn griil tu gdzie jest tylko napis S,bo jakby maja inne kształty od Cupry jakby jest bardziej owalny, a w zwykłej wersji jest jakby bardziej prostokąt.
szejku21 napisał(a):Lepiej kupic uzywke orgin al czy lepiej jakis z laminatu, zywicy czy zamiennik
szejku21 napisał(a):tylny zderzak nie podejdzie wiem tzn może i podejdzie ale w toledo na klapie jest rejestracja
szejku21 napisał(a):czy one sa tylko naklej czy tez na zatrzaski i maja jakies drzwi specjalne wpuklenia
szejku21 napisał(a):nie będzie on pasował od Leosia Cupry
szejku21 napisał(a):Wiec tak listwy boczne jak nie będą to w kolor nadwozia
szejku21 napisał(a):zderzak przedni od Cupry aby go wstawić trzeba oczywista zderzak caly z kratami i mocowanie jego, grilla ze znaczkiem S nie muszę kupować jest taki sam tak
szejku21 napisał(a):czy to nie będzie dziwnie wyglądać ze zderzaki nie maja listew a drzwi maja nie będzie to tak wyglądać ze auto było bite
szejku21 napisał(a):Wiem ze to moze byc kosztowne licze sie z tym jak myslicie warto
szejku21 napisał(a):Kiedys widzialem leona topsporta z dokladka od cupry z przodu da sie ja zalozyc
szejku21 napisał(a):a znaczek tzn griil tu gdzie jest tylko napis S,bo jakby maja inne kształty od Cupry jakby jest bardziej owalny, a w zwykłej wersji jest jakby bardziej prostokąt.Lepiej kupic uzywke orgin al czy lepiej jakis z laminatu, zywicy czy zamiennik?tylny zderzak nie podejdzie wiem tzn może i podejdzie ale w toledo na klapie jest rejestracja jeszcze tylko jak zdejmę z drzwi listwy to czy nie bedzie dziur, czy one sa tylko naklej czy tez na zatrzaski i maja jakies drzwi specjalne wpuklenia
?
sławek napisał(a):Panowie, da się jakoś przerobić poszerzenie nadkola tył z TS'a tak aby pasowało do Cupry R, czy trzeba kupić oryginał ( w serwisie za sztukę na tył do LCR i TS wołają ponad 200zł.
Max_leo napisał(a):Czy w przednim zderzaku cupra nadkola są inne od serii, czy tylko dochodzą poszerzenia?
Max_leo napisał(a):I takie pytanko, czym się różni cupra od cupry r (wizualnie)?
Max_leo napisał(a):Przednie poszerzenia to to? -> http://carsdealer.pl/so/images/342580283403.jpg
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość