Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
A jak jest na trasie?? tak 140-160 km/h ile wtedy kopci?? Ile masz do 100 km/h?? i jaki max predkosc wyszlo??Asgaard napisał(a):Przy ostrym butowaniu pali 10-12l/100km
A tak na trasie probowales juz wogole V-max?? na seri albo na pierwszym sofcie albo teraz??Asgaard napisał(a):Na trasie przy ciaglym butowaniu w granicach 150-200km spalal mi 8l, do setki nie sprawdzalismy bo masters pozyczyl komys godule, ale szacujemy ze po wywaleniu tylnej kanapy i kola zapasowego będzie około 6,3s, V-max na piatym biegu na hamowni 251kph, nie patrzyłem jak hamowany był na 6 biegu ale masters mówił ze 280kph poleciał
No to piknie 18' buciki a tu klekot na 3 biegu laczki paliAsgaard napisał(a):Troche trójki jeszcze się paliale mam nadzieje ze od niedzieli to opanuję
Asgaard napisał(a): do setki nie sprawdzalismy bo masters pozyczyl komys godule, ale szacujemy ze po wywaleniu tylnej kanapy i kola zapasowego będzie około 6,3s,
Na starcie nie traci ale potem takda3 napisał(a):Asgaard napisał(a): do setki nie sprawdzalismy bo masters pozyczyl komys godule, ale szacujemy ze po wywaleniu tylnej kanapy i kola zapasowego będzie około 6,3s,
Ciezko bedzie uzyskac 6.3 do setki poniewaz Shafter przy takich parametrach jak ty masz i odchudzonym samochodzie mial cos kolo 6.8 a ma naped wiec nie traci nic na starcie
Tonny S napisał(a):Na starcie nie traci ale potem takda3 napisał(a):Asgaard napisał(a): do setki nie sprawdzalismy bo masters pozyczyl komys godule, ale szacujemy ze po wywaleniu tylnej kanapy i kola zapasowego będzie około 6,3s,
Ciezko bedzie uzyskac 6.3 do setki poniewaz Shafter przy takich parametrach jak ty masz i odchudzonym samochodzie mial cos kolo 6.8 a ma naped wiec nie traci nic na starcie!
Po co ci coś takiego?? na FMIC??? wolał bym zainwestowac we wszystkie rurki z nierdzewki na trasie turbo - FMIC - silnik, a własnie jaki był wynik po zrobieniu wydechu bo nic sie nie chwalisz????Asgaard napisał(a):Wszystko wyjdzie w praniu, na marginesie powiem wam, że dzisiaj zakładam natrysk wody na IC, ciekawe co z tego wyjdzie![]()
Wszystko wyjdzie w praniu, na marginesie powiem wam, że dzisiaj zakładam natrysk wody na IC, ciekawe co z tego wyjdzie
Asgaard napisał(a): jako jeden z ostatnich jechalem, myślałem że się tam ugotuje z wyłączoną klimą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości