Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tom-Tdi napisał(a):wsiądź do auta,zamknij się z pilota tak jak normalnie zamykasz samochód i posłuchaj przez kilka minut czy nie słychać delikatnego "cykania" w okolicach przedniego schowka
aroslaw75 napisał(a):daria, a masz moze alarm?
Tracer2 napisał(a):Podłącz amperomierz w obwód akumulatora i zasymuluj stan postojowy , czyli zrób tak jak by klapa silnika była zamknięta i zamknij auto.
Tracer2 napisał(a):Podłączył woltomierz równolegle do akumulatora i mierzył napięcie.
W takim wypadku jak Twój trzeba podłączyć amperomierz i zmierzyć pobór prądu
w stanie spoczynku.
W ciemno można odpiąc alarm i zobaczyć co będzie.
Przy słabym akumulatorze prąd pobierany przez alarm jest w stanie rozładować aku zwłaszcza,
jak sie jezdzi co kilka dni.
Jak stary jest akumulator?? Możliwe ,ze juz pora go wymienić.
daria napisał(a):zaraz jedziemy do mechanika, zobaczymy co poradzi. A akumulator firmy BOSH S4 60Ah, kupiony w sklepie, date produkcji sprawdze pozniej, z ciekawosci. NO i troche dziwne, ze stary sie rozladowywal i teraz nowy znowu, az takiego mam pecha?;/
daria napisał(a): tym razem na 70 Ah
daria napisał(a):mi sie chyba taki lezak trafil;] no i akumulator juz wymieniony, tym razem na 70 Ah;)
daria napisał(a):Lepiej miec chyba naladowany mniejszy niz niedoladowany wiekszy? tak to dziala? czytalam cos o tym.
daria napisał(a):Jedziesz do sklepu, podajesz rejestracje i wiesz co pasuje do samochodu a co nie
daria napisał(a): Z ksiezyca tego nie biore;/ pomysl egoisto, ze na swiecie sa madrzejsi ludzie od ciebie.
Regulamin LCT napisał(a):V.8. Decyzje administratorów oraz moderatorów nie podlegają komentowaniu na forum – można to robić poprzez PW.
Tracer2 napisał(a):Wyrażnie nie macie podejscia do kobiet.....
To ze sie jest Adminem nie upoważnia do seksistowskich wypowiedzi.....
Stanowisko zobowiazuje i wypada świecić przykładem..
Wcale bym się nie zdziwił jak Pani zabanuje się sama......
daria napisał(a):tak sie akurat sklada, ze nie jestem w polsce. Jedziesz do sklepu, podajesz rejestracje i wiesz co pasuje do samochodu a co nie. Z ksiezyca tego nie biore;/ pomysl egoisto, ze na swiecie sa madrzejsi ludzie od ciebie.
daria napisał(a):i nie wiem skad ten komentarz o seksie... widocznie kobieta i samochod kojarzy ci sie tylko z tym, lubisz to robic w samochodzie, podlaczajac sie do akumulatora, czy co? To tyle w tym temacie
Tracer2 napisał(a):Wyrażnie nie macie podejscia do kobiet.....
Tracer2 napisał(a):To ze sie jest Adminem nie upoważnia do seksistowskich wypowiedzi.....
Stanowisko zobowiazuje i wypada świecić przykładem..
Wcale bym się nie zdziwił jak Pani zabanuje się sama......
Powrót do Leon 2 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości