Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
nie wiem jakie by pasowały do czarnego koloru?
_tomek_ napisał(a):no właśnie do czarnego to trochę średnio, za bardzo się zlewa, do białego jest mega a do srebrnego to nie wiem, widziałem golfa na tych kołach i wyglądało nieźle, ciągle nie jestem zdecydowany. Trzeba będzie ryzykować
mariushjj napisał(a):Ja mam też takiego leona i kupiłem już felgi od Cupry z oponami 225/45R17 i jest to duży walecJeszcze nie jeździłem na tym zetawie ale zamierzam na wiosne zakupic opony 205/50R17.
no to 225/45/17 niestety nie jest zamiennikiem tych opon. na dzien dobry -2 procent oszukiwanie predkosciomierza. a i przy tej mocy to ciezko sie bedzie toczyc do przodu.raptor napisał(a):195/65 R 15
PeterSC napisał(a):no to 225/45/17 niestety nie jest zamiennikiem tych opon. na dzien dobry -2 procent oszukiwanie predkosciomierza. a i przy tej mocy to ciezko sie bedzie toczyc do przodu.raptor napisał(a):195/65 R 15
PeterSC napisał(a):no to 225/45/17 niestety nie jest zamiennikiem tych opon. na dzien dobry -2 procent oszukiwanie predkosciomierza.
Tom-Tdi napisał(a):na pewno przymuli-najlep
Martinus1985 napisał(a):Kupuj fele Cupra. Sam takie poszukuje ale 17''
Tygrysek napisał(a):raptor, ja na przyszłą wiosne też montuje 225/45/17.... będę przesiadał się z 205 r 16... to już zatwierdzone
raptor napisał(a):A jaka gablote masz
Tygrysek napisał(a):eibach -30 i program... 140KM z hakiem
-- 31 gru 2011, o 18:54 --raptor napisał(a):A jaka gablote masz
gablote.... a ja doczytałem glebe![]()
ponawiam: ASV po programie na 140 z hakiem
Tom-Tdi napisał(a):raptor,Ty w sumie tym autem nie masz zamiaru się ścigać to bierz 17"tki tylko koniecznie jakieś niższe sprężyny załóż bo będzie AllRoad
PaVLo napisał(a):Jaki profil opony masz na takiej feldze ?. Osobiście zostawiłbym takie felgi, o ile opony są dobrze dobrane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości