Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
RaDeK86 napisał(a):Mam pytanie techniczne, jeśli masz bixenon to jak włączasz światła drogowe to przy standardowym montażu załączają się zwykłe drogowe i xenony? A jak chcesz wyłączyć zwykłe drogowe to czym to się robi? Czy po prostu nie podłączasz żarówki od drogowych?
Swoją drogą zwykłe drogowe (żółte) i xenony (białe) chyba będą słabo wyglądać jak się załączy razem. Jakby koleś brał 200-300 PLN za robotę profi to w sumie dobra opcja. Za 600 stówek można by mieć bixenon w Parchu
damianos89 napisał(a):Ja mam dayline na czarnym leonie tylko zwykłe zderzaki i mi się podoba, ale to kwestia gustu
the_rahzel napisał(a):Jak dla mnie to póki co pyta na maxa. Wolałbym już wersję z lustrem z tyłu + soczewki uniwersalne..
grzybek napisał(a):Panowie tak z ciekawosci:
550zl z jego czesciami (soczewka + przetwornice + zarniki + moduł swiatel dlugich) ?
czy dajecie swoje graty i tylko 550zl za sama robote (wstawienie) ?
RaDeK86 napisał(a):Rahzel, mozesz polecic jakies dobre zarniki i przetwornice?
Ile trzeba wydać kasy łącznie żeby mieć już te lampy u siebie (na swoich lampach)?
Liczę że przesyłka max w obie strony 50 zł...
Tak czy siak pewnie z 1000PLN trzeba mieć
PiterEL napisał(a):Ja polecam Ci zakup tego zestawu.
http://allegro.pl/zestaw-xenon-xenony-h ... 07912.html
the_rahzel napisał(a):PiterEL napisał(a):Ja polecam Ci zakup tego zestawu.
http://allegro.pl/zestaw-xenon-xenony-h ... 07912.html
Ja mam takie same,widocznie potaniały,bo weszły teraz 55W..
PiterEL napisał(a):to mowisz że będziesz sie decydować u tego faceta co dałem Ci namiar na przeróbkę ?
PiterEL napisał(a):Ja to bardzo mam ochotę wpakować te soczewki uniwersalne za 249zł na żarnik H1...
PiterEL napisał(a):Dlatego ja wolalbym wlozyc soczewke uniwersalna aby jak cos moc nawet zwykłą żąrówke wsadzic jak zaczną mi misiaki coś marudzić.
PiterEL napisał(a):Ale moze tak na pierwszy rzut oka nie kapną się ze soczewka była dokładana...
PiterEL napisał(a): Planuje zakup SONARów tylko mysle czy z RINGAMI czy LEDAmi...
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 0 gości