Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
chisel napisał(a):Porównywałem live 2x R z moją Cuprą i obie siedziały niżej. Co więcej, mam u siebie założonego ProKita (Seat Sport) z literką B i usiadł bardzo mało w stosunku do serii, zblizyłem się teraz do setupu RTez jestem bardzo ciekawy co się stanie z Rką, może wogle nie byc różnicy na SeatSport
Piotrek_tdi napisał(a):Foto dodam ale jak przejadę pare km + zrobię geometrięJest troche niżej ok 1,5 cm usiadlo od serii cupry R
robertpik napisał(a):podpowie mi ktos jaki mam model Leona
robertpik napisał(a):sprawdzalem VIN i tam mam "oznaczenie modelu - leon sport" . czyli mam rozumiec ze pro-kit nic mi nie obnizy?
antoś napisał(a):Trzeba ładować Sportline. ;P W katalogu Eibacha nie ma nawet Pro-Kitów do Cupry.
PICOL napisał(a):Koledzy to do 1.9 Tdi stylance rozumie ze Pro-kit B TAK?![]()
Zestaw do tego 205/50/17 i bedzie git?-bo taki mam:/
marcink79 napisał(a):PICOL napisał(a):Koledzy to do 1.9 Tdi stylance rozumie ze Pro-kit B TAK?![]()
Będzie dobrze ale miękkojak szykasz twardego zawiasu to bierz sportline
PICOL napisał(a):Czyli te Pro-Kity z oznaczeniem B -bo nikt tego nie poruszył
Piotrek_tdi napisał(a):marcink79 napisał(a):PICOL napisał(a):Koledzy to do 1.9 Tdi stylance rozumie ze Pro-kit B TAK?![]()
Będzie dobrze ale miękkojak szykasz twardego zawiasu to bierz sportline
Przecież to różni się tylko wysokościa a nie twardością
PICOL napisał(a):marcinek79- a ile ci te amory wytrzymały na tych sportline?
Piotrek_tdi napisał(a):Dla potomnych seat sport i pro kit to jedno i to samo,na 100% - przód 26 cm / tyl 29 cm długości całej sprężyny
saddam napisał(a):że ustawiane to było dla zawieszenia standardowego (G39, G40)...
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości