Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a): nie ma takiej kierownicy bo i po co miała by byćobsługa jest tak prosta jak cepa i robi sie to intuicyjnie nie odrywając wzroku od drogii.
By zmieniac biegimschmidt napisał(a):Nie no to racja, ale po co odrywac rece od kierownicy??
no chyba, ze .........
przemek69 napisał(a):ja tam chętnie odrywam ręce by się "guziczkami" pobawić
rudal napisał(a):Ale czyzby kolejny OT - shoutbox za malo, dla Twojej osobowosci, co
mschmidt napisał(a):No tak, ale na trasie biegi nie za czesto sie zmienia... A jak mialem sterowanie to glosnosc i zmiana stacji bbaaaaarrddzzooo czesto....
Mr.T napisał(a):Witam,
Z pewnych przyczyn musiałem kupić nową kierownicę do LII, więc przy okazji kupiłem multimedialną (poprzednia była "goła") i teraz mam pytanie: jak to podłączyć? Czy ktoś już przerabiał podobny temat? Co jest potrzebne do tego?
AdamTower napisał(a):Jeździłem 2 lata VectrąB z obsługą radia w kierownicy i uważam, że jest to super sprawa. Jak kupiłem leona, to pół roku musiałem się przyzwyczajać do braku obsługi w kierownicy. Tylko z tego powodu do dzisiaj tęsknie za Vectrą![]()
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości