El-tec dużo bardziej mi się podoba niż Kaliński
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Evo napisał(a):Panowie, czy wymiary końcówek zmieniały się przez ostatnie 5-6 lat, tj od początku tego wątku ? I czy zawsze dostępne były tylko 2 wymiary ?
sebseb napisał(a):Witam,czy sa jacys chetni ktorzy w najblizszym czasie beda chcieli zamowic jakas koncowke u kalinskiego??
zależy od cen, ale wstępnie jestem zainteresowany końcówką XXLsebseb napisał(a):czy sa jacys chetni ktorzy w najblizszym czasie beda chcieli zamowic jakas koncowke u kalinskiego??
olszu napisał(a):Podajcie Panowie aktualny cennik, bo moze tez bylbym zainteresowany
zoltaibiza napisał(a):W zeszłym tyg. pytalem to XXL i o ile mnie pamiec nie myli to 260zl. z przesylka.
Martinus1985 napisał(a):Szkoda , że u mnie nie widać rurki wydechu bo chętnie bym się skusił na taką końcówkę.
GangstaMarc napisał(a):tylko ją musi ktoś mądrze wspawać żeby nie było widać miejsca łączenia.
Konrad20vt napisał(a):Jak będzie wiadoma cena to prosze na pw
Konrad20vt napisał(a):Jak będzie wiadoma cena to prosze na pw
GangstaMarc napisał(a):zoltaibiza ucieknie z kasą?
GangstaMarc napisał(a):najwyżej zrobimy mu wjazd na chatę i będzie wyglądał jak ten pies w jego avatarze
prawa autorskie zastrzeżoneborowa napisał(a):XXL na aucie, jak widzisz ładnie wpasowuje się w dziurę:
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości