Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
florek napisał(a):nie będzie efektu 2.3 V5 jest cięższy. Szukaj pod swój silnik.
ja mam KYB excel-G i eibach -30mm , zrobione juz 65tyś i jakoś sie trzyma. co prawda efekt "ping-ponga" na nierownosciach czasem wystepuje, bo amor nie nadąża z pracą ale , nie jest to specjalnie dokuczliwe, ja jestem zadowolonypaul78 napisał(a):czy seryjne amorki wytrzymają taki hardcore na H&R
Tom-Tdi napisał(a):podobno H&R słynie z tego jest twardy
Tygrysek napisał(a):założony eibach -30 do tego KYB ultra SN - jest moim zdaniem tak jak być powinno, troszke nisko, troszke komfortu... taki kompromis
florek napisał(a):żałuję że EIBACHA nie kupiłem
Kozi1985 napisał(a):a czy ktos wie ile obnizaja sprezyny SEAT SPORT E01041062? NIe wiem,moze sie myle ale wydaje mi sie,ze sztywnosc auta nadaja sprezyny a nie amortyzatory bo tu niektorzy pisali ze ten efekt ping-ponga spowodowany jest tym,ze mam amory zajechane...
B4 najmiększe z grupy nawet bardziej niż K-SR i Kstreet
florek napisał(a):Kyb Ultra SN to jest to samo co Koni Street. Ja osobiście rozwaliłem próg ostatnio i wracam do normalnej wysokości w poniedziałek.
B8 super amorki ale bardzo twarde
B6 trochę miększe ale podnosi auto
B4 najmiększe z grupy nawet bardziej niż K-SR i Kstreet.
Koni Sport - mają regulację twardości.
Weittec - miękkie, syfiaste a gwarancja tylko na papierku.
.
adii100 napisał(a):florek napisał(a):Kyb Ultra SN to jest to samo co Koni Street. Ja osobiście rozwaliłem próg ostatnio i wracam do normalnej wysokości w poniedziałek.
.
A kayaba excel-G?
florek napisał(a):adii100 napisał(a):florek napisał(a):Kyb Ultra SN to jest to samo co Koni Street. Ja osobiście rozwaliłem próg ostatnio i wracam do normalnej wysokości w poniedziałek.
.
A kayaba excel-G?
To zwykłe amory gazowe.
florek napisał(a):adii100 - a czego oczekujesz od amortyzatora, jaki masz styl jazdy. Ja polecam Kayaba SN albo K-street, nie są to aż tak twarde amorki jak nie obniżysz auta oczywiście
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość