Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jocker napisał(a):marpit wywaliłeś tą piankę czy jej nie miałeś?
ja tej pianki nie mialem , silnik ASV, mysle ze ktos probowal to wczesniej uszczelnicjocker napisał(a):Powinna być ta pianka czy to jakiś wymysł u mnie?
u mnie drzwi wszystkie już uszczelnionematyjas napisał(a):U mnie w leonie woda dostawale się przez drzwi zawsze po deszczu stala w progu i pod dywanikami ...
i tak tego nie widaćmarpit napisał(a):Nie za ładnie, ale zalewam to całe wodą i nic nie kapie.
na pewno ciekło przez tą skrzynkę bezpieczników, nie sprawdziłem dokładnie czy po wklejeniu z dużą ilością uszczelniacza jeszcze cieknie. samochód przez 2 tygodnie będzie stał rozebrany a ja się urlopuję.marpit napisał(a):Znalazłeś u siebie miejsce przecieku ?
husarz napisał(a):Poszukaj na forum - jest dużo informacji na temat obiegu powietrza i klapek którymi wilgoć może się dostawać, oraz samego filtra a raczej gumowej/gąbkowatej uszczelki koło niego - oraz uszczelki z drugiej strony podszybie przy klapce z elektryką. Czasami cieknie przez samą uszczelkę a nie przez źle założony filtr. Zobacz tez czy odpływy z rynienki podszybia nie są pozatykane - to nawarstwia problem. Nie martw się sam też będę z tym walczył tylko czekam na normalniejszy weekend.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości