Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bono napisał(a):Isc w kierunku ATE ?
bono napisał(a):A do normalnej jazdy te Zimmermany Sport beda ok ?
bono napisał(a):Tzn czy nie trzeba bedzie ich jakos specjalnie rozgrzewac aby normalnie hamowaly ?
bono napisał(a):A do normalnej jazdy te Zimmermany Sport beda ok ? Tzn czy nie trzeba bedzie ich jakos specjalnie rozgrzewac aby normalnie hamowaly ?
oczkolek napisał(a):Ferodo mogą okazać się za twarde.
misiek_t napisał(a):oczkolek, a z czym się to wiąże
misiek_t napisał(a):będę niedługo myślał o zmianie. Mogę tak po prostu założyć nowe klocki czy trzeba wyrównać jakoś tarczę ?
oczkolek napisał(a):albo Zimmermann Sport
bono napisał(a): Polecam każdemu ten zestaw.
Artmic77 napisał(a):Ferodo premier
raczej "normalny" zestaw więc pewnie różnicy wielkiej nie zauważysz, chyba że zdemontowany komplet wołał o pomstę.lukaszlsw napisał(a):ja dziś zakładam nowy zestaw na przód zimmermann gładki + klocki TRW po torach nie latam powinno być ok. Jak się ułoży podzielę się wrażeniami;)
lukaszlsw napisał(a):ja dziś zakładam nowy zestaw na przód zimmermann gładki + klocki TRW po torach nie latam powinno być ok. Jak się ułoży podzielę się wrażeniami;)
Artmic77 napisał(a):Źle sie sprecyzowałem tarcze i klocki ATE mam made in germany
Bo spotkałem już chinola
W drugim aucie teżmam ATE i nie mogę złego słowa powiedzieć kumpel kupił też ale od jakiegoś felernego sprzedawcy i po miesiącu wymienił.
czarny_ napisał(a):myślałem nad klockami DS2500
czarny_ napisał(a):Często jeżdżę na trasach więc nawiercane tarcze odpadają
oczkolek napisał(a):Ludziska poczytajcie ten watek jak i bliźniaczy o klockach. W obydwu watkach zostało chyba napisane już wszystko na temat klocków i tarcz, a Wy idziecie na łatwiznę i pytacie o coś co już było napisane.
Pisałem do brakes.pl z pytaniem czy warto kupować właśnie Zimmermann-y Sport,to koleś mi odpisał że Zimmermann-y Sport jak i ATE PD NICZYM się nie różnią od zwykłych Zimmermann-ów czy zwykłych ATE poza nawiercaną/ponacinaną strukturą.
Jest to dokładnie ten sam skład tarczy,tylko ta jest wiercona,a ta nacinana. Jedyną plusem jest jej wolniejsze przegrzewanie się(ale ponoć nie dużo).
HRABIA napisał(a):godny zestaw, napisz koniecznie jakie wrażenia po dotarciu zestawu![]()
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości