Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
florek napisał(a):radib, to jest konkretny model, wogóle do jakiej jazdy ty szukasz amorków? bo może Koni Sport albo Koni FSD a może B8.
A orientujesz się ktoś, czy H&R 29 526 HA (R) to sprężyba liniowa, czy progresywna?
RaDeK86 napisał(a):Czyli co najlepsze do tych H&R będą albo b8 albo konni street?
SerAcer napisał(a):Polecacie standartowy eibach pro kit? Czy szarpnąć się na H&R? Wgl ciężko widze je dostać nawet w sklepie online - oczywiście chodzi o sprężyny.
Obecnie śmigam na zamorach kyb ultra SN przód i bilstein B4 Sport na tyle, sprężyny MTS technik. Zdecydowałem się na wymiane springów gdyż ta chinszczyzna jest conajmniej dziwna. Niby Auto jest nieco twardsze niż na serii ale ogolnie spręzyny są miekkie i na starych amorach często dobijało, a nie chce katować nowych.
florek napisał(a):Adi, tylko czy te SN wytrzymają pod H&R bo Street spokojnie dają rade.
Johnny B napisał(a): Z uwagi na zbliżający sie sezon zimowy chciałem go trochę podnieść bo na wypad w gory na dechę uważam że będzie lipa
florek napisał(a):Aby podnieść auto są dwie możliwości, kupić sprężyny FR/TS jak wynika to z powyższych postów albo amorki b6 - tylko są bardzo twarde.
Dużej różnicy nie odczujesz między Monroe a B4 sport. To znaczy że ktoś już u ciebie wymieniał amorki.
Johnny B napisał(a): To co tam zakładaja oryginalnie za amorki?
paul78 napisał(a):Jak sie ma kompletne zawieszenie Kyb ultra SN + eibach pro kit -30 mm przy pełnym obciążeniu auta np 5 ludzi na pokładzie? czy dają radę?
paul78 napisał(a):czy dają radę?
paul78 napisał(a): Kyb ultra SN + eibach pro kit -30 mm
PaVLo napisał(a): sprężyny to które mam brać ?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości