Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Gaspar napisał(a):IMHO rzadko spotykane...
dokladnie np 3 kropki to marzec , 5 kropek to maj itd..colin23 napisał(a):same kropki też chyba coś oznaczały
bono napisał(a):dokladnie np 3 kropki to marzec , 5 kropek to maj itd..
np ....99 kwiecien 99
..6 luty 2006
jeżyk napisał(a):Szyby z listopada (z 11 kropkami) to jeszcze nie widziałem![]()
Może kropki mowią o kwartale.
X tomicher X napisał(a):Autko mam 2003. I teraz kolejno:
-tylne boczne oraz tylne z bagażnika mam 2002
-przednie boczne mam 2003
-przednia mam 2004
Axee napisał(a):X tomicher X napisał(a):Autko mam 2003. I teraz kolejno:
-tylne boczne oraz tylne z bagażnika mam 2002
-przednie boczne mam 2003
-przednia mam 2004
Witam!
Wg szyb to auto z poczatku 2003 roku, szyba przednia wymieniana. Podaj VIN to sprawdze kiedy bylo wyprodukowane.
Ale to nie musi świadczyć o dzwonie, może kamień uderzyłAxee napisał(a):Przód - 4 . lipiec 2004 <- ta musialabyc wymieniana
Oczywiście może być że szyby starsze, jak auto z początku roku, ale wszystkie?
konradk2 napisał(a):troche mnie zmartiwłeś, bo lakier był sprawdzany czujnikiem i wszystko jest ok. myślałem że mogli zakładać fabrycznie takie szyby, druga sprawa że mogła być wymieniana z różnych powodów, nie koniecznie od dzwonu...............
konradk2 napisał(a):macie racje co d przedniej szyby.
niestety wczoraj wieczorem jak wracałem do domu otworzyłem sobie szybe boczną pasażera (elektryczna) usłyszałem trzask patrze a szyby nie ma wydaje mi się że wpadła do środka, dodam że dzień wcześniej myłem auto, być może dostało mrozu i mechanizm pękł. podobny problem w seacie miał mój ojciec i teściu. niestety pierwszy wydatek mnie czeka.......
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość