Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Wielka zagadka.

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Wielka zagadka.

Postprzez piosurf » 5 października 2005, 22:20

Witam!

Dzis podlaczalem u elektryka tempomat. Wszystko dziala, tzn. komputer widzi tempomat, nie generuje bledow, manetka dziala a temomatu nie mozna uruchomic (nie chce trzymac predkosci). Elektryk spotkal sie z czyms takim po raz pierwszy (a nie jest to czlowiek pierwszy lepszy tylko taki ktory zna sie na zeczy).
Ogolnie co jakis czas mam problem z komputerem czy jest mozliwe ze znowu komp zwariowal?
Spotkal sie ktos z Was z takim przypadkiem?

Pozdrawiam
Piotr
Leon 1.9 TDI 110 -> Turbo + program i mamy 143KM - co dalej???
piosurf
Stella +
Stella +

Auto: Leon 1.9TDI 110->

Reklama

Re: Wielka zagadka.

Postprzez da3 » 6 października 2005, 00:31

u mnie czujnik był walniety od polożenia sprzegła i nie widział na Vagu powinno Ci pokazac
powered by compsport
da3
Sport
Sport

Auto: a3

Postprzez piosurf » 6 października 2005, 08:03

da3, Wlasnie chodzi o to ze na VAG-u nic nie pokazuje. A tempomat dalej nie dziala.
piosurf
Stella +
Stella +

Auto: Leon 1.9TDI 110->

Postprzez PiotrekS » 6 października 2005, 10:50

piosurf, ja podlaczajac swoj nie wiedzialem do konca czy ten jeden dluzszy przewod nalezy podlaczyc do + czy do masy bo dwie instrukcje ktore mialem odnosnie montazu i instalacji mowily inaczej i okazalo sie ze to byla przyczyna czemu nie trzymal predkosci a bledow zadnych nie bylo, o ile sie nie myle ja mam podlaczony ten przewod do + (ten najdluzszy z wiazki, moja wiazka byla z passata wiec kolorow nie bede Tobie podawal bo moga sie roznic) ale najpierw mialem pod mase podpiete i niec sie nie dzialo, zaden bezpiecznik sie nie zjaral, po prostu nie dzialal tempomat, po prostu podlacz ten przewod do +, nic sie nie stanie, ja tez sie balem zeby sie nic nie popsulo ale wszystko jest OK, nie wiem czy nie jest tak ze diesle maja inaczej a benzyna inaczej ten wlasnie jeden przewod podlaczany, proponuje tutaj szukac przyczyny, chyab ze juz to robiles
PiotrekS
Sympatyk LeonClub

Auto: BVN

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne