Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Przeciez wiadome jest, ktore podlegaja, a ktore nie ...roka napisał(a):Z tego co się dowiedziałem do do wymiany są pompry z symbolem M. Te które mają T lub bodajże L nie podlegają akcji.
grzybek napisał(a):bardzo dobrze podeszli
jak bedziesz mial wszystkie "bez uprzedniej ingerencji" to wymienia , jak któryś regenerowales - zostanie !
tak ma byc !
grzybek napisał(a):...czyli patrze ze jak sie tylko akcja zaczęła to kto szybko skorzystał ten zyskał !
...teraz zaczynaja sie jaja i toto-lotek
grzybek napisał(a):zybek to moze ja zle zrozumialem bo jesli jest tak jak mowisz ze wymieniaja te ktore akcji takowej podlegaja to z tym sie zgodze tylko ze ja myslalem ze
Piotrek_tdi napisał(a):Seat w PL jeżeli chodzi o serwis,i podejście się skończył.
willhaven napisał(a):Piotrek_tdi napisał(a):Seat w PL jeżeli chodzi o serwis,i podejście się skończył.
Zgadzam się w 100%.
Póki co odezwano się do mnie przez fan page Seat Polska na facebooku (bo tam też zostawiłem wiadomość). Poproszono mnie o podanie numeru VIN więc podałem. Zobaczymy co z tego wyniknie ale na wiele nie liczę.
coyote01 napisał(a):Podjechał bym gdzie indziej np. do Krakowa, ale jeśli w Lublinie jest otworzone zlecenie, to chyba nie bardzo pchać się do innego ASO i jeszcze jeździć 2 razy, raz na sprawdzenie, drugi raz na wymianę, to mi się nie bardzo uśmiecha.
Piotrek_tdi napisał(a):coyote01 napisał(a):Podjechał bym gdzie indziej np. do Krakowa, ale jeśli w Lublinie jest otworzone zlecenie, to chyba nie bardzo pchać się do innego ASO i jeszcze jeździć 2 razy, raz na sprawdzenie, drugi raz na wymianę, to mi się nie bardzo uśmiecha.
Poszedłbym w tą opcje bo euromarketing jest ,,w upadłości''*
*położyli la...e na seata.
lukasz_samcik napisał(a):No i dzis bylem w Auto Maran w Wawie na sprawdzeniu czy podlegam wymianie wtryskiwaczy okazuje sie ze niestety wszystkie które mam u siebie sa literka T i niestety bede jezdzil dalej na starych
adiegoo napisał(a):W końcu się doczekałem wymiany wtrysków. Wtryski wymieniałem w Rybniku, osobiście odradzam ten serwis.
Przewodów mi nie dokręcili, w ogóle śrubek nie dali i na dodatek podejście do klienta.
adiegoo napisał(a):Wtryski wymieniałem w Rybniku
borowa napisał(a):willhaven, jakieś postępy w sprawie FR? Zmieniło się stanowisko Seata czy dalej tylko czekasz?
Powrót do Leon 2 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości