Z racji, że poszukuję drzwi do swojego Leona, trafiłem na taki egzemplarz na allegro. Zdjęcia nie są jakoś super wyraźne, ale mam nadzieję że wystarczą. Odpowiedzcie mi proszę, czy bez problemu taką rysę idzie zatuszować (właściwie to są dwie, obie podobnej głębokości). Z tego co widać, raczej uszkodzony jest tylko lakier, rysa nie doszła chyba do blachy. Generalnie po wymianie drzwi i tak planuję zrobić polerkę całego auta, po to żeby kupione drzwi spasowały się jak najlepiej kolorem z całym autem, a i auto ma swoje rysy. Przy okazji ktoś się orientuje, ile może kosztować polerka Leona 1M?
I jeszcze jedna kwestia - mam nadzieję, że nie jest to wbrew regulaminowi. Pstryknąłem fotkę rejestracji Leona, z którego pochodzą drzwi - jest po wypadku, przednia szyba zbita, obie poduszki wystrzelone, ale może ktoś skojarzy rejestrację z właścicielem, bo chciałem bezpośrednio jego spytać, czy ma wiedzę czy drzwi były kiedykolwiek dodatkowo lakierowane, bo zależy mi aby miały fabryczny lakier. Mam przy tym nadzieję, że właścicielowi i pasażerom udało się wyjść z tego bez większych obrażeń.
Pozdrawiam.