Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
chlorek napisał(a):właśnie miałem to dopisać he
Marcinxxx napisał(a):Wywaliłem kata i mam pewne pytanie numery na nim to 893 178A B4 i JS-P12N-22114 nie wychodzi mi szukanie po tych numerach ale cos tam znalazlem ze to do benzyny a ja mam 1,9tdi ASV o co tu chodzi? Może ktoś potwierdzic z jakiej to wersji u mnie katalizator?
Dostałem 900zł ale sprzedałem gościowi z PrzemyślaSpoON napisał(a):Napisz ile zaproponowali jak już odpiszą
Leonidas ARL napisał(a):folek wkurza mnie ten smród.
PaVLo napisał(a):Siemka, mam takie pytanie, jaką największa moc można uzyskać na seryjnym wydechu i katalizatorze ?. Pytam bo planuję wrzucić mocniejsze pompki z końcówkami Firad +80%, a od plecionki do początku końcowego tłumika (ten mam od Cupry [grubsza rura]) mam fabryczny układ, i może okazać się, że zablokuje mnie wydech i skończy się na niewielkim wzroście mocy.
bzyniu28 napisał(a):grabek246, ja za swojego kata od ASV wziąłem 650zł, seryjnie tam były montowane dwa modele katalizatorów, koleś który to kupił ode mnie powiedział że jeden jest warty 600zł a drugi 650zł
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości