Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
siwy77 napisał(a):Pany, potrzebuję nr wężyka spływowego,odpływowego (nie znam dokładnej nazwy) od turbiny ARL'a, jest on gumowy w takiej metalowej otulince.
piotrassenior napisał(a):<br abp="504"><br abp="505">Nie wiem czy dobrze strzeliłem...weź luknij jak to wygląda na schemacie.<br abp="506">siwy77 napisał(a):Pany, potrzebuję nr wężyka spływowego,odpływowego (nie znam dokładnej nazwy) od turbiny ARL'a, jest on gumowy w takiej metalowej otulince.
siwy77 napisał(a):Ja znalazłem jeszcze coś takiego, ktoś może to potwierdzić 06A 145 735 J
Gomez napisał(a):Jaki jest nr etki i ewentualny koszt przedniej obudowy plastikowej (kratki z otworem na światło przeciwmgielnego) od strony pasażera do Cupry 1P 2008r?
Pzdr
Gomez napisał(a):Witam,
proszę o numer katalogowy bagnetu (miarki) oleju silnika do Seata Leona 1P 2006r , 1,6 benzyna produkcji. Dziś odebrałem w ASO miarke i kurde nie pasuje do mojego Leona, po prostu nie dobija do końca (brakuje jakiś 1,5 centymetra) i jest zupełnie inna od obecnej (z urwanym uchem).
sieran napisał(a):Może mi ktoś sprawdzić numerki mechanizmu wycieraczek przednich i silniczka, bo chyba te dwie rzeczy można kupić oddzielnie...
Golf 4 1.6 BCB 2003r.
Seat Leon 1P 2006rok, 1,6 benzyna silnik BSE, BSF
bagnet (miarka poziomu oleju) 06A 115 611 P wycofana zmieniona na 06A 115 611 R
Gomez napisał(a): Seat Leon 1P 2006rok, 1,6 benzyna silnik BSE, BSF
bagnet (miarka poziomu oleju) 06A 115 611 P wycofana zmieniona na 06A 115 611 R
Dzięki , teraz mam pytanie czy ten bagnet o 2 różnych nr z etki ma taką samą identyczną konstrukcję i długość i różni siętylko numerem? Czy różnice są w długości i np sposobie "dociśnięcia" góry do obudowy prowadnicy ?
Pzdr
Daru napisał(a):Witam, proszę o nr uszczelki co jest pod "przelotką" korka oleju
Alzak napisał(a):Witam szukam numeru czesci zaznaconej na zalaczonym zdj
Marcin_1p napisał(a):Podrzuci ktoś jaki numer ma lampka oświetlenia tablicy rejestracyjnej w 1p?
czarny_ napisał(a):Panowie tylne tuleje wahaczy przednich do leona 2006 silnik BWA.
Ojciec napisał(a):Mam prośbę do kogoś kto ma etce w której występuje nowa octavia.
Potrzebuję porównać przednie i tylne zawieszenie w octavi 3 z silnikiem 1,8 tsi i 2.0 tsi.
Gównie chodzi mi o to czy sprężyna jaka jest montowana w 1,8 tsi podejdzie do 2,0 tsi i odwrotnie.
piotrassenior napisał(a):Marcin_1p napisał(a):
Podrzuci ktoś jaki numer ma lampka oświetlenia tablicy rejestracyjnej w 1p?
Proszę... 3D0 943 021 A "lampka oświetl.tabl.rejestrac."
Sebool2006 napisał(a):Czy element mocujący dolną uszczelkę drzwi takie stożki mają swój numer czy nie jest to część wymienna osobno?
piotrassenior napisał(a):Sebool2006 napisał(a):Czy element mocujący dolną uszczelkę drzwi takie stożki mają swój numer czy nie jest to część wymienna osobno?
Sebol są takie bajery... pod nazwą "clip"
Przód >>> http://www.auto-parts.spb.ru/cat/au/au.mycat?PrevPg&t=xz5aGQE_WhlLPloZhWQyIPZ/Az_UZ7rV8oNaGffh2inHPlhmJxxalcc4XoHHHlqR3aQ_7IQDEsnzMxU9Mhjcma/vuJ8drgIxsdL0oPm1D1fREdml7NYG9Qd2DhDNGhSbpm6ZcNl_yv1Xpe8GCg1_X6omGvT9p_6cYC/wXw/oVMB8Vb/iavL0F/cDQgDFwU1rggYKiSfyb6Q%3D
Tył>>> http://www.auto-parts.spb.ru/cat/au/au.mycat?NextPg&t=sQn0A3gJ9AM/CfQD81OcOoBIrSXiUKRV0eX0A4LWdDOxSfb8USvwD7EP9ZuxKfSKvFogzhmQfhmxE45H4k9qoPCanioUVHwrk3u6qK3pGd3Hqj1zZyTDKwF9tDGmsaSYqWNhQAhzR2JYIbtlmKNvcYsof0ISDQ8c/C_iJdZfODAdl89Y3PFO3_0QQGWIhS/yxi2nhrgM8WW/yQ==
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości