-- 17 stycznia 2014, 18:13 --
Na przyszłość, 18" 8,5J ET(chyba) 35 opona 215/40

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
grubson871118 napisał(a):
co to za felgi???
Kashier napisał(a):Hej!
Oddaje felgi do malowania, orygionalnie byly w kolorze srebrnym , naturalnym aluminium. Po przemalowaniu takie, jak na fotce.
Teraz, po 3 sezonach na takiej ciemnej feldze, oddaje do kolejnego malowania, bo zostaly juz troche sponiewierane.
Tutaj moje pytanie o wasze sugestie. Jaki kolor wygladalby fajnie ? Lekko pociemnić kolor na fotce i zrobic bardziej mat? (To wlasnie chodzi mi po glowie) , czy cos inaczej?
Licze na jakies propozycje z fajnymi kolorami , najlepiej ze zdjeciami , z ktorych moglbym zerżnac kolor.
Foto :
Dzieki
Dawid
sprajtz napisał(a):
Re: Jakie alufelgi do Leona 1M ?
Postprzez sprajtz » 24 stycznia 2014, 21:55
No właśnie jak to jest z tym ciężarem felg? Bo to 17tki to i tak sporo większe niż 15tki seryjne.
-- 24 stycznia 2014, 20:55 --
Znalazłem jeszcze coś takiego . Felgi 16" podobne do tych brocka. Co myślicie?
Obrazek Obrazek Obrazek
rodzyn889 napisał(a):ale chyba rozsądek i 17" z Ibizy fr będą od kolegi z forum.
to masz koło jak w ibizie o dobre kilka cm za małeLuisLeon napisał(a):Obecnie mam 185/60/14
LuisLeon napisał(a):Dobra poczytałem i teraz cokolwiek wiemA więc tak jak kupie felgę 17" to do niej mogę założyć oponę 195/45/R17 bez problemu. Teraz mam ostatnie pytanko. A mianowicie jak zachowuje się w praktyce taki niski profil opony? Na przykład przejeżdżanie przez nie wysokie krawężniki?
jędrek napisał(a):Mam pytanko czy ET 35 podejdzie do leona1
jędrek napisał(a):Dziękować.
To zapytam jakie najmniejsze i największe ET podejdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości