Sebalenk napisał(a):AdamTower, robiles caly ten trojkat folia, czy bez tego wypuklego kawalka?
wypukłość nie jest oklejona, nie ma możliwości tego okleić, folia jest docięta, ale praktycznie tego nie widać. Efekt jest zadowalający.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sebalenk napisał(a):AdamTower, robiles caly ten trojkat folia, czy bez tego wypuklego kawalka?
Sebalenk napisał(a):Znowu odgrzewam starego kotleta bo mam zamiar przyciemnić w końcu szybki... Dzwoniłem przed chwila do jednej firmy z poznania "iblack". I powiedzieli mi że zrobią tył za 250zl z trójkącikiem ale bez wypukłości
nie, sorry, 50 same trójkąty....Sebalenk napisał(a):za 50zl za cały tył?!!
Sebalenk napisał(a):a klej zmyć jakimś rozpuszczalnikiem co może spowodować zmatowienie szybki słyszał ktoś o czymś takim?
crash86 napisał(a):za przyciemnienie całego auta liczą sobie 580zł...trochę dużo...
Witam niestety właśnie w Bielsku przyciemniali mi tą matowwą folią z zewnątrz wszystko ok do momentu kiedy są upały pierwsze odkleja się na załamaniu klamki potem folia się kurczy wychodzą bomble niestety dwa razy poprawiali i tak potem zerwałem na szczęście łatwo schodzi nie pozostawia po sobie śladu pozdrawiamcrash86 napisał(a):ma ktoś może namiar na jakąś dobrą firmę przyciemniającą szyby na śląsku w okolicach Bielsko-Białej, Tychów, Pszczyny...? Odwiedziłem już jedną firmę w Bielsku i tam za przyciemnienie całego auta liczą sobie 580zł...trochę dużo... Ale za to mają sposób na przyciemnienie tej szybki z tyłu... Z tego co mi mówili to robią to z zew. auta jakąś folią matową...
i podobno dobrze to wygląda...
podobno
bo nie mieli żądnych zdjęć leona z tak przyciemnionymi szybami...
SZWED napisał(a):Może ktoś przerabiał ten temat w Wawie i ściemniał... szukam namiarów
Sebool2006 napisał(a):kawałek plastiku zamiast szyby
Marcin_1p napisał(a):Sebool2006 napisał(a):kawałek plastiku zamiast szyby
Sebool, to jest plastik![]()
Z daleka jeszcze źle nie wygląda...
Bardziej razi ten chrom dookoła...
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości