mysle ze warto byloby sie podzielic z innymi tego typu info

a jak to u reszty wyglada

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dave napisał(a):bede celowal albo w A4 kombi albo w TT.
Monika napisał(a):Na żywo się z Wami nie widzę to chociaż w telewizji miło niektórych pooglącać Może jakiś autografik przy okazji
Jazwes napisał(a):Ze stylingu mam zamiar jedynie przelakierowac letnie felgi na czarno, albo na ciemny tytan.
nico napisał(a):Natomiast do zlotu w Kielcach chciałbym pomalować jeszcze listwy pod kolor. Myślę, że na pierwszy rzut oka zmian wystarczy.
Pozdrawiam
coolibeer napisał(a):Chopaki skladki w PZU podrozaly
coolibeer napisał(a):Chopaki skladki w PZU podrozaly
bacardi napisał(a):coolibeer napisał(a):Chopaki skladki w PZU podrozaly
no cos Ty... ja zaplacilem w tym roku chyba z 8 stowek taniej za pakiet w PZU :]
sorry za lekkie OT
bacardi napisał(a):no cos Ty...
usher7 napisał(a):A ile taka impreza kosztuje ? I czy jak polakieruje alumki na zime to mniej sie zniszcza ? Fajnie to wyglada ?
prospect napisał(a):a sa to lampy bixenonowe.
prospect napisał(a):soczewki sa helli chyba z nowego passata
mw1978 napisał(a):Ja sie zakochałem w pewnym autku i jego technologi. To cos pieknego jak to chodzi i jak sie wkreca. Nocami nie moge spac i ciagle mysle o nim. Zakochałem sie w HONDZIE CIVIC TYPE R. Jak Bóg pozwoli to na zime bede piescił jej kierownicę i co chwila wchodził do krainy VTEC.
usher7 napisał(a):Do tego jak troche pojezdzisz z tymi biegami wysoko, to wsiadajac "do zwyklego" auta poczujesz sie tak jakos dziwnie
dobremw1978 napisał(a):Leon za te kase bedzie miał kierownice i sedzenia w standardzie. Sad
mw1978 napisał(a):Co do civic'a 2006 to fakt w srodku makosmos. Mi sie cholerniue podoba. W porównaniu z nowym golfem a leonem to civic ma wszysto. Mam tu na mysli weresje sport za 72000 zł Leon za te kase bedzie miał kierownice i sedzenia w standardzie.
PAWEL20VT4 napisał(a):wystroić autko na ok 320 KM, wyrzucić z niego wszystko co zbędne i bawić sie na maxa
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości