Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
antoś napisał(a):A Ty chcesz dobrac obciazenia tak zeby sie idealnie zgrywaly z tym co masz na wlepce?
Nie idealnie. Przecież każdy wie że chodzi o przedział wagowy a mój nacisk na tylną oś to 985kg i nic nie pasuje.Jezeli masz normalna cupre to mozesz wziac kazde pasujace do tego auta.
No właśnie jest trochę inna bo to wersja Van.Matt Vogtlandy zamówiłem. Przetestować trzeba
sebseat napisał(a):Matt Vogtlandy zamówiłem. Przetestować trzeba
MattDiver napisał(a):sebseat napisał(a):Matt Vogtlandy zamówiłem. Przetestować trzeba
To super, też planuje je kupić ale dopiero po wakacjach, więc jestem bardzo ciekawy jak się będą sprawowały
Ojciec napisał(a):sebseat, kiedy planujesz montaż sprężyn? Przed montażem możesz zmierzyć jaki prześwit masz i po zamontowaniu? Chciałbym wiedzieć czy obniżenie jest takie jak podaje producent.
Lesoto napisał(a):Niech ktoś wrzuci zdjęcie 1P nie Cupra/FR na Sportline'ach proszę, bo nie wiem czy montować ...
Ojciec napisał(a):sebseat, udało się już zamontować sprężyny?
votec napisał(a):Czy zachowanie samochodu sie "ustabilizuje" czy tez wrocic do standardowych sprezyn?
exb napisał(a):popatrz na dopuszczalne obciążenie przodu. Pasować pasują ale jak założysz te od 1.6 do 2.0tdi to będzie stał lekkim klinem
arczikr napisał(a):znajomy mechanik w swoim a3 chciał wymienić same tuleje i mówi, że te pełne z Cupry są za krótkie czy coś takiego i wolał założyć kpl z mocowaniem.
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość