Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Nastar napisał(a):W tych Dunlopach RT trochę przekonuje mnie etykieta (C,A,68dB).
Nastar napisał(a):Rozumiem, że nowe mają 8mm ?
Nastar napisał(a):Jeżeli będzie bardziej trwała od poprzednich Conti Sport Contactów to już sukces. BTW - bardzo fajne oponki ale znikają szybko. Taka niestety zależność.
Na polu walki zostały Dunlopy i Micheliny PS3. W tych Dunlopach RT trochę przekonuje mnie etykieta (C,A,68dB). To świetny wynik.
rezulteo opony, własnie dzięki Waszej stronie dość szybko udało mi się porównać sporo modeli i wytypować liderów do dalszych badań
Podziękował.
Tomek1419 napisał(a):Vredestein Ultrac Vorti
rezulteo opony napisał(a):Witamy,
Tutaj Dunlop ma bardzo dobra opinię jako producent opon o chaarakterze sportowym. Z resztą potwierdzają tą także testy. Konkurencyjnym modelem może być tutaj m.in. GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 2 czy MICHELIN Pilot Sport 3.
Można u nas porównać także ceny jak i inne modele opon.
Rezulteo
Tooshie napisał(a):Zobaczymy czy będę zadowolony..
Tooshie napisał(a):Vredestein'y Ultrac Sessant
Tomek1419 napisał(a):Macie już może jakieś info czy będą nowości na sezon letni 2015??
Nastar napisał(a):Frutii, zwiększ budżet o 200zł i masz kpl. NOWYCH Dunlop-ów SportMaxx RT. Za takie pieniądze nie ma sensu bawić się w używki.
BartekTDi napisał(a):Czy 485zł za Dunlop SP SportMaxx RT 225/40 R18 92 Y V1 to dobra cena?
Ta opona ma rant ochronny? Nigdzie nie pisze o tym :/
BartekTDi napisał(a):Czy 485zł za Dunlop SP SportMaxx RT 225/40 R18 92 Y V1 to dobra cena?
Frutii napisał(a):Nastar napisał(a):Frutii, zwiększ budżet o 200zł i masz kpl. NOWYCH Dunlop-ów SportMaxx RT. Za takie pieniądze nie ma sensu bawić się w używki.
Noo powiedzmy, że koło 1700 będe miał na komplet opon 225/40/18. Co polecacie w tej cenie ?
Miłoby było, gdyby miały rant ochronny ( felga 18" 8.5j )
Co do tras, 70% po mieście, reszta trasa. Miniony sezon przejeździłem na 225/45/17 Uniroayal RS2, mistrzowska opona na deszcz- niestety na ciepły asfalt nei bardzo.. no i szybko ' znika' .
Czekam na propozycje
OponyLuxpl napisał(a):Imperiale to nisza nawet wśród niszowych opon. Odpuść temat, akurat na oponach nie ma sensu eksperymentować, bo tylko one cię utrzymują na drodze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości