Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
aroslaw75 napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale Seat prowadzi akcje naprawczą dotyczącą wymiany lub poprawy mocowania wyłącznika świateł awaryjnych, potrafi się zawieszać. Poprawili mi wyłącznik przy okazji innej usterki.
aroslaw75 napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale Seat prowadzi akcje naprawczą dotyczącą wymiany lub poprawy mocowania wyłącznika świateł awaryjnych, potrafi się zawieszać. Poprawili mi wyłącznik przy okazji innej usterki.
rlukawski napisał(a):aroslaw75 napisał(a):Nie wiem czy wiecie ale Seat prowadzi akcje naprawczą dotyczącą wymiany lub poprawy mocowania wyłącznika świateł awaryjnych, potrafi się zawieszać. Poprawili mi wyłącznik przy okazji innej usterki.
Masz może id tej akcji serwisowej? (powinno być na dokumencie ponaprawczym)
trenertenisa napisał(a):U mnie wyeliminowano.........wkładają zestaw podkładek do przycisk takie jakby uszczelki z jednej strony na kleju. Mnie zakładali dwa razy bo za pierwszym po tygodniu się odkleiły ale teraz jest ok
Deszczowa pogoda powoduje chyba w każdym modelu 5F gromadzenie się wody na progach.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości