Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Martinus1985 napisał(a):A po VIN-e sprawdzi się czy mam taką kontrolkę ? ?
Martinus1985 napisał(a):Ps. Ta kontrolka działa tylko na tylną klapę bagażnika czy też drzwi
Tygrysek napisał(a):teraz mnie dopadł problem z zamkiem...ale:
zamek centralny, tzn siłownik słychać, tu wszystko ok, problem tkwi w "s-ce". ciągne za nią do góry i wogóle nie czuję tego oporu, momentu w którym ma otworzyć zamek...jak to sie mówi "pełen luz".
lukero-madnes napisał(a):u mnie podobny problem co u kolegi peter174
peter174 napisał(a):lukero-madnes napisał(a):u mnie podobny problem co u kolegi peter174
u mnie problem rozwiązało wymiana części wiązki przewodów idacych do tylnej cześci auta ... kilka przewodów było przelamanych
Robert79 napisał(a):Witam.
U mnie również zamek klapy bagażnika szwankuje. Objaw jest następujacy. Moduł komfortu mam tak ustawiony że blokuje mi drzwi chyba ok. 10 sek. po przekręceniu stacyjki a po wyjęciu kluczyka odblokowuje tylko z zwenątrz drzwi kierowcy. By odblokować wszystkie drzwi po skończonej jeździe, muszę nacisnąć przycisk odblokowujący w drzwiach kierowcy. Gdy samochód jest zamykany poprzez pilota to i z pilota przy otwieraniu za każdym razem bagażnik się otwiera. Natomiast po jeździe gdy chcę się dostać do bagażnika i nacisnę przycisk odblokowania w drzwiach to raz zamek bagażnika się otwiera a raz nie- nie ma reguły. Wtedy muszę samochód zamknąć z pilota i z powrotem z pilota otworzyć i wtedy zamek bagażnika dopiero puszcza..
Co to może być?, doradźcie proszę.
_carlos- napisał(a):Bite auto w tył?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość