caligator napisał(a):AP lepiej wybiera dziury niz seryjny zawias i seria+pro kity... Co do trwalosci to wypowiem sie jak natrzaskam pare km...
Wysłane z iPhone 7 Prototype build218
A jak z twardościa zawieszenia w porównaniu do ori cupry?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
caligator napisał(a):AP lepiej wybiera dziury niz seryjny zawias i seria+pro kity... Co do trwalosci to wypowiem sie jak natrzaskam pare km...
Wysłane z iPhone 7 Prototype build218
imbrykus napisał(a):Ja zdecydowałem się w końcu na AP dziś dotarła paczka. Seryjny zawias to pomyłka. Podobne jest do betonu. Miałem wcześniej auto na gwincie i prowadziło się znacznie lepiej.
imbrykus napisał(a):AP po 10 km jazdy mogę tylko wypowiedzieć się co do komfortu - REWELACJA!
imbrykus napisał(a):Ja mam cały gwint AP
sielu napisał(a):muszę spróbować wymienić te poliuretany na ori może to jest przyczyna
bolek80 napisał(a):niestety tak będzie przy zwykłych KYB,może trochę siądzie ale nie licz na wiele
nie nie mam FR, mam normalne amory + eibach pro kit springiwinner4 napisał(a):Myślę, że zmieniając same amory nic nie ugrasz, bo konstrukcyjnie będą takie same jak seryjne - wnioskuję po opisie, że masz FRkę.
antoś napisał(a):Swieze amortyzatory raczej podniosa auto niz je opuszcza.
danielo434 napisał(a):Mam to samo... Wyciągnij śrubunki z tyłu. Ja tak zrobiłem i siedzi
antoś napisał(a):Srubki od pochylenie nie zmienia wysokosci zawieszenia. I nie wyciagaj ich:p
Chodzi o regulacje wysokosci gwintu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości