Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
david15 napisał(a):Witam, czy ktoś z Bydgoszczy lub okolic mógłby mi pomóc ogarnąć temat domykania szyb z pilota? Leon 2004 asv
Maras2003 napisał(a):Te ryglowanie to bardziej wkurzające niż praktyczne, przynajmniej w moim przypadku...
Tominjo napisał(a):http://allegro.pl/najlepszy-najtanszy-vag-usb-kkl-line-we-wtyku-obd-i4888153072.html czy tym kablem i czeskim programem ogarnę te szyby? A i przy okazji zapytam, logi dynamiczne też nim da radę zrobić? Sorry za spam i dzięki za odp.
Kris1988 napisał(a):panowie posiadam Leosia 1.9 TDI 110 ASV . mam domykanie szyb z kluczyka ( tzn jak kluczyk wlozony jest do zamka) teraz chce aby bylo domykanie z pilota. teraz niedawno udalo mi sie zprogramowac kluczyk 3 - przyciskowy ( 3 przycisk to otwieranie bagaznika - dziala ) wszelakie tu podane powyzej formy programowania nie dzialaja na moim urzadzeniu. (posiadam VAG dominator) a niechce sciagac programow na lapka a i tak musial bym kupic kable . i chcialem sie zapytac czy jest ktos w poblizu jaworzna co moglby sprobowac albo podac kod na VAG.
sprajtz napisał(a):Panowie, pacjent Leon 2000rok 1.9tdi, kluczyk z centralnym ( wbudowane 2 przyciski w kluczyku ) czy da radę te szybki ogarnąć?
Działa.emzee napisał(a):Dziala to na leonie fr z 2005 roku??
emzee napisał(a):A ktos by mogl to mi jakos wytlumaczyc lopatologicznie?? Bo jestem zielony w tym temacie z gory dziekuje
tomas010101 napisał(a):Elektryk mowil ze kupil oryginaly 120 za sztuke wszystko ok
Dzięki. W takim razie jestem ciekaw jak było przed grzebaniem w komforcie. Na 99 % wydaje mi sie ze miałem odwrotnie… Ale moze moja 30 na karku robi juz swoje w pamieci ;pMaras2003 napisał(a):Wduszony=blokada.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości