-- 8 sierpnia 2015, 21:12 --
Ogarnąłem sygnalizacje drzwi i świateł, wystarczyło w can gateway przekodowac ponownie na tą sama wartość co była i wszystko śmiga, Ściemnianie licznika też działa
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
{"result":{"status":2,"errorMsg":"publink managed page not visited"}}
Pavulon87 napisał(a):Bez dodatkowych modułów nic nie zrobisz.
Szukaj np VFIZ - http://leonclub.home.pl/forum/viewtopic ... 45&t=19370
Pavulon87 napisał(a):sly180, co do selektywnego podświetlania to u mnie wystarczyło wypiąć któryś z pinów regulatora oświetlenia bez zamiany pinów w kostce licznika. Niestety już nie pamiętam który(3?,4?), ale możesz próbować kolejno lub poczekać do jutra aż sprawdzę.
robak26 napisał(a):Aby to zaczęło działać musisz we wtyczce od ściemniacza zlokalizować przewód, na którym po zapłonie pojawia się prąd.
Potem wypnij go z wtyczki i zaizoluj.
W razie powrotu do oryginału wepniesz go do wtyczki i nie będzie śladu po ingerencji.
Pavulon87 napisał(a):Może być to 6, ale ręki nie dam sobie uciąć.
Możesz spróbować sam go znaleźć:robak26 napisał(a):Aby to zaczęło działać musisz we wtyczce od ściemniacza zlokalizować przewód, na którym po zapłonie pojawia się prąd.
Potem wypnij go z wtyczki i zaizoluj.
W razie powrotu do oryginału wepniesz go do wtyczki i nie będzie śladu po ingerencji.
A jak nie, to niedługo będę przy aucie i jeszcze dziś mogę napisać.
Pavulon87 napisał(a):kabelek niebiesko-czarny. u mnie na wtyczce opisany jako 2, a na twoim zdjeciu 6
mcaris napisał(a):Ale sytuacja jest o tyle dziwna że miga tylko podświetlanie w "drzwiach" reszta jak widać jest ok. Może najpierw odłącz podświetlanie klamek i zobaczy czy też będzie migać??
mcaris napisał(a):Fajny projekt mają colormulti mfa ale to już 200$
https://www.drive.net/l/7768032/
8. Will there be the Color-MFA also into German or English?
vwAutopilot
In the near future will not be the English or German version.
Sorry.
mcaris napisał(a):Kolega który miał ruszyć z produkcja nie zebrał chętnych i przerwał projekt
Dragos napisał(a):Cześć, czy jest ktoś ze Szczecina lub okolic, kto pomógłby mi ogarnąć zmianę licznika na FIS'a?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości