Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
https://t9pcdw.bn1303.livefilestore.com/y3mC7wkV1zitnBPByFeErAqRDB-1D3oyXDM5MdluXwNqnyFNQ4drI041Lmy12pMfxWDjsjrN2n8nZE-jaQIAK2xFW1kR_JyEexEQjzHwF46bh8fFLxbatEt7kFPgQ9s-oS5RMe6-Qx9rIOlrP6IZ9yyfev_9iCb4iafvJCGVVSx-Fk/20151202_160330.jpg?psid=1
goodm napisał(a):No byłem dzisiaj w salonie Skody. Niestety choć Leon bardzo mi się podoba, to Skoda jest bardziej praktyczna jako rodzinny samochód. I raczej zdecyduje się na nowego Rapida. Z góry dzięki za pomoc.
samochód osobowy klasyfikowany w segmencie – B; produkowany od 2012 roku przez niemiecki koncern Volkswagen AG pod czeską marką Škoda Auto. Pojazd jest plasowany pomiędzy Fabią a Octavią. Bazuje na płycie podłogowej PQ25, będącej bazą dla Fabii III, z którą dzieli również większość podzespołów.
Konstrukcja Rapida oparta jest na platformie A05 (PQ25) stosowanej również w modelach Audi A1, SEAT Ibiza IV i Volkswagen Polo V
wsowa napisał(a):Rapid to nie Fabia obydwa to klasa B
A Toledo to nie Ibiza j.w
Fabia - Ibiza j.w
Rapid - Toledo j.w
Octavia - Leon obydwa to klasa C
Wielkością bliżej mu do Octavi.
Vampire1984 napisał(a):Nie wiem gdzie Ty tu widzisz jakakolwiek bliskosc rapida do octavii
4 letnia gwarancja vs 2 letnia hondy
goodm napisał(a):Przymierzam się do zakupu Leona 5D Reference 1.2 TSI 110KM.Podstawowe pytanie to czy mam się obawiać jeśli chodzi o awaryjność.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości