Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kolego, montuj śmiało. Auta na bazie GIV są proste w budowie jak cep. Taki swap to podstawa i z tymi felgami będzie dobrze działać, bo to ori części. ET jest odpowiednie.marmat napisał(a):Jesteś pewny Pako162, że od 4x4 będzie pasowało ? Są z przodu te same wahacze, sworznie, końcówki drązków itd ?
marmat napisał(a):Czy piasty i łożyska są takie same przy 280 jak i 312mm ?
288 i 312 mają to samo kodowanie. Inne kodowanie masz przy 280 i 323 ale tych z cupry na normalnej pompie nie przyjmuje.Kudi napisał(a):Panowie kto mnie po ratuje, zrobiłem swap z 288/232 na 312/256 i teraz pytanie jak z kodowaniem? Arl 2005 r tylko nie wiem jaka mam pompę mk20 czy mk60.
bledow napisał(a):Inne kodowanie masz przy 280 i 323 ale tych z cupry na normalnej pompie nie przyjmuje.
No to spróbuj zmienić kodowanie [emoji14] testowaliśmy to na kilku leonach i nie dało rady. Można wymienić pompę na tą z cupry i wtedy się bawić. Co do Big beak to na sześciotłoku z przodu i 312 z tyłu nie ma problemu przy kodowaniu seryjnymPanPucek napisał(a):bledow napisał(a):Inne kodowanie masz przy 280 i 323 ale tych z cupry na normalnej pompie nie przyjmuje.
Czyli zakładając zaciski 4/6 tłoczkowe na przód do TopSport 1.8T kodowanie zostaje 288/312mm?
Ma to jakiś wpływ na hamowanie, bezpieczeństwo?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość