Felgi z DCC możesz spokojnie celować w 18"
Felgi to już kwestia gustu więc ciężko coś doradzić ale w kwestii ceny pamiętaj że tutaj dostaniesz już z oponami - oczywiście kupując z cennika do produkcji a nie katalogu akcesoriów
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pinkibass napisał(a):5D czy ST?
W ST szklany dach jest świetny i warty każdej dopłaty ale w 5D już bym się zastanawiał bo jest dużo mniejszy.
Aczkolwiek nie wiem czy coś tam do tej konfiguracji można coś sensownego dołożyć- chyba tylko ewentualnie Seat Sound i alarm
ajej87 napisał(a):ST?
piorun napisał(a):Zgłębij kolego temat bocznych poduszek z tyłu i fotelików, pamiętam, iż temat nie był wcale taki prostu i jednoznaczny...
http://fotelik.info/pl/faq/
edward napisał(a):Panowie w ramach upewnienia- darować sobie napewno ten alarm?
pinkibass napisał(a):W salonie bez problemu mogę założyć inny alarm niż ten zakładamy w fabryce.
edward napisał(a):Panowie w ramach upewnienia- darować sobie napewno ten alarm?
maciek89 napisał(a):To może ten konkretny salon ma inną politykę, bo ja nic nie musiałem udowadniać w Dynamice (w Carsed pewnie trzeba stetoskop na szyi zawiesić albo w todze przyjść). 180 KM się nie opłaca, albo 150 albo Cupra.125 KM faktycznie tylko do miasta, jeździłem 122 KM w Golfie VII to silnik faktycznie tylko do toczenia się po mieście.
Podobnie wyposażone 1.8 co Cupra w standardzie (trzeba dołożyć DCC, bo 1.8 tylko z FR) to jest już niewielka różnica cenowa, aróżnica cen przy odsprzedaży FR 1.8 vs Cupra to będzie przepaść i kasa się zwróci
maciek89 napisał(a):Po prostu nie jest tak twardy jak FR. Jechałem FR na 18" to jest znacznie twardszy niż moja Cupra na 19"- mnie by wkurzało trochę takie auto, szczególnie z belką z tylu, która przy nastawach FR lubi halsować. Zamiast bzdet typu acc, asystent pasa, czy kamera cofania to wolałbym te 150 KM
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: MarkusD i 0 gości