Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wsowa napisał(a):aeMaeTH, Dynamica czy tej drugi na Jasnogórskiej?
Co do "testowania apek" to tylko przypomnę ze nie ma czego testować. Interfejs CarPlay/Android Auto jest jaki jest j żadna apka tam sie nie uruchomi. Mapy są dostępne Apple/Google w zależności czy mamy iPhone czy android. Aplikacje mogą dostarczać kontent audio (muzyka, audiobooki, etc), wyświetlać komunikaty i przymowac komunikaty głosowo. I to tyle. Nie spodziewajcie sie ze aplikacja sie wyświetli na ekranie jakoś.
ajej87 napisał(a):iCoyote działa na Apple Carplay?
Morano napisał(a):hej , pliss - proszę o pomoc pilnie . Dlaczego jak chcę ściągnąć Android Auto to mi wyskakuje , że ta apka jest nie dostępna u mnie w kraju ?
Webi napisał(a):Pik napisał(a):DriveApp ściągnąłem stąd: https://apkplz.com/android-apps/seat-driveapp-apk-download . To jest wersja 2.1.8. Jak ktoś wygrzebie najnowszą 2.2.0 to też poprosze o linka.
Dzięki super apka. nawet pokazuje ilość barów Turbo. Po za tym pełna inwigilacja.
bledow napisał(a):Webi a zdjęcie gierki![]()
skrobnięte z kalkulatora
ajej87 napisał(a):Webi - Co to za Navi?
Webi napisał(a):bledow napisał(a):Webi a zdjęcie gierki![]()
skrobnięte z kalkulatora
Jak widać dopiero 2 lvl. jeszcze nie ma się czym chwalić po za tym jej jeszcze nie ogarnąłem za dobrze
-- 12 kwi 2016, o 22:27 --ajej87 napisał(a):Webi - Co to za Navi?
nie mam pojęcia. jest w tej aplikacji.
Ja już wcześniej o tym pisałem. To nie jest nawigacja, ale pokazuje mapę, konkretnie miejsce w którym się znajdujemy. Mapę przypuszczam że bierze z googla.Webi - Co to za Navi?
Morano napisał(a):mam pytanie , czy ktoś korzysta z Full / Mirror Linka za pomocą telefonu Samsung Galaxy S5 lub S5 Neo ? Oba te telefony mi nie łączą się do końca z ML.Chodzi o to , że coś się łączy a potem zrywa i rozłącza . Już mam tego dosyć.
Morano napisał(a):sprawdziłem już 3 kable USB i nic to nie dało. Telefon jest zaktualizowany .
Webi napisał(a):ja mam czarny od HTC i Nokii
TomekZakrzewo napisał(a):Mam pytanie natury technicznej. . Czym się różni Mirror od full link. ... ja domówiłem Mirror bo tylko to widziałem w cenniku.. ktoś w dwóch zdań ich mi wyjaśni?
TomekZakrzewo napisał(a): co więcej potrzeba? ? Jakieś gry seat auto?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości