Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Vahn napisał(a):A czemu miałbyś tego nie robić? Przecież tu tylko naciągnąć, klapę kupić w kolorze, zderzak w kolorze, belka tylna i dziękuje auto zrobione.
xkepusx napisał(a):Niestety z Leona całkę zrobią lecz kwestia ile wyliczą jego wartość i ile kasy dostaniesz. Kosztorys dostaniesz na najgorszych zamiennikach które w rzeczywistości nie będą istnieć lub cena będzie dużo wyższa. Tak jak napisał marcin7x5 podstawowe pytanie czy chcesz go naprawiać??
gpawel napisał(a):-- 13 lipca 2016, 19:56 --
TU wycenilo naprawe na 8370 zł i taka kwote proponuja i pytają czy za tyle jestem w stanie auto naprawić. Ile w tym momencie może być wart ten uszkodzony Leon? Oprócz uszkodzeń stan wzorowy wszystkie wymiany na czas, na co mam dokumenty.
xkepusx napisał(a):a dostałeś kalkulacje naprawy czy już decyzję że naprawa jest ekonomicznie niezasadna bo koszty naprawy przewyższają wartość pojazdu??
Może jakieś 5 tyś byś wyrwał za niego (ale mogę się mylić)
tatian napisał(a):Bierz kasę i zgłoś się to firmy wykupujacej ubezpieczenia. Coś jeszcze może wyrwiesz dodatkowo. Polecam beker z Poznania
Powrót do Naprawy blacharsko-lakiernicze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości