Kto jest królem polskiej wsi? Golfik hajlajn te-de-i.Vampire1984 napisał(a):Golf Highline
Żarty na bok - miałem kiedyś Gofra w tdi i był to sprzęt niezniszczalny, niestety dzisiaj już takich nie robią.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kto jest królem polskiej wsi? Golfik hajlajn te-de-i.Vampire1984 napisał(a):Golf Highline
Vampire1984 napisał(a):Nie o to mi chodziło ale ok:D Octavia nie jest królem sprzedażny u prywatnych klientów
Vampire1984 napisał(a):...(poprzedni rocznik, przykładowo Golf upust 8 kola, Leon 7 kola..srsly?!), dobrych kredytów, pakietów wyposażeniowych a'la Golf Pakiet Business... Tak to Seat zawsze będzie postrzegany jak biedny Golf który nie dorasta do piet większości marek.
Vampire1984 napisał(a):Brak dobrych promocji
Nie wiem jak teraz, ale w zeszłym roku był bardzo dobry kredyt z VW Banku przy częściowej wpłacie.Vampire1984 napisał(a):brak dobrych kredytów
Vampire1984 napisał(a):brak dobrych promocji (poprzedni rocznik, przykładowo Golf upust 8 kola, Leon 7 kola..
Vampire1984 napisał(a):o bardzo smutne ze wyprzedza Leona Swift, SX4, kur...nawet Colt...
Vampire1984 napisał(a):W innym wątku zbije wasze argumenty bez problemu.
Zix napisał(a):IMO cena jest atrakcyjna biorąc pod uwagę ceny konkurencji.
Zix napisał(a):Ja utargowałem ponad 16% ceny wyjściowej, mało?
Zix napisał(a):Nie wiem jak teraz, ale w zeszłym roku był bardzo dobry kredyt z VW Banku przy częściowej wpłacie.
Zix napisał(a):Co w tym jest dziwnego, że marka robiąca dużo większy obrót i mająca zapewne dużo większą marżę daje ciut większy rabat?
Rychu napisał(a):No tak sobie pyrka i pyrka. Że niby brzydko pyrka?U mnie dokładnie tak samo pyrka.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości