Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bacardi napisał(a):b0g0b0jny, polecam www.prince.com.pl, dobre ceny na eibachy i nawet sie z domu nie trzeba ruszac :]
dave napisał(a):a dobra cena tzn ilebo ja bralem z allegro eibachy to placilem cos kolo 600 i paczke mialem po 2 dniach z faktura ze wszystkim.
Roland napisał(a):I od razu druga sprawa - do takich sprężych (ciut krótszych od serii) Bilstein B4 czy B4 Sport Pytajnik (wiem, wiem - najlepiej to od razu kupić B6 - ale to drochę za drogo wychodzi).
DTM napisał(a):jak masz kupowac B4 albo B4 Sport to lepiej chyba Koni zolte kupic
Patee napisał(a):Roland na rynku wtornym mozna kupic sprezyny TS'a w dobrej cenie
dave napisał(a):DTM, oto link do tej aukcji http://www.allegro.pl/item86192666_86192666.html placilem 580co chyba jest na prawde dobra cena... nie pamietam dokladnie ale chyba 610 wyszlo z przesylka takze cena jest na prawde dobra z tym ze trzeba pisac do kolesia zeby wystawil takie i po 1-2 dniach zamiesci wam aukcje na allegro... moze jak jest was kilku chetnych to zrobi jeszcze troszeczke taniej
![]()
pozdrawiam
dave napisał(a):DTM, wlasnie mi sie przypomnialo ze kiedys trafilem na aukcje i tam koles mial wlasnie tylko do a3 wiec sie go pytalem czy podejda do leona i mowil ze nie i te eibachyb byly po ok 500 pln.. poszukaj dobrze, ja tez poszperam i moze sie cosik znajdzie. pozdro.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości