Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
rossi napisał(a):alarm odpuść a wez sobie w to miejsce OPS, a przynajmniej na tył.
Reszta jest ok.
Tkaniny w FR nie ma co sie bać i nie trzeba o nią tak dbać jak o alcantare.
zastanów sie tez nad seat sound system jeśli dużo muzy w aucie słuchasz - wg mnie warto dopłacic te 1,2k pln
esde napisał(a):Alarm jest wymagany przy wartości powyżej 100k z tego co pamiętam.
soolek napisał(a):esde napisał(a):Alarm jest wymagany przy wartości powyżej 100k z tego co pamiętam.
Niektóre ubezpieczalnie chyba już od 80 tyś. wymagają.
piotrex napisał(a):planuje specyfikację: Leon 5D FR 1.4 TSI 150 KM DSG
piotrex napisał(a):czy powyższa specyfikacja jest optymalna, czy coś istotnego dodać, bądź zrezygnowac?
piotrex napisał(a):jakie wnętrze proponujecie (tkanina/alcantara?)
piotrex napisał(a):+ Pakiet Dynamiczny (tak naprawdę wziąłem to pod uwagę dopiero po przeczytania tego forum)
piotrex napisał(a):+ Alarm
piotrex napisał(a):+ Lakier metalik (Midnight Black lub Technic Grey, ale ostateczna decyzja jak w salonie zobaczę na żywo)
piotrex napisał(a):Do Poznania na razie mam najbliżej i wstępnie mailowa oferta była najkorzystniejsza 103 tys. -> 93 tys.
piotrex napisał(a):no wlasnie tak początkowo myślałem ale dealer (konsultując sie jeszcze z drugim) powiedzial jasno ze ACC dziala w przedziale 60-200 km/h natomiast aby mieć opcje awaryjnego hamowania to do Comfort+ (w ktorym jest ACC) muszę dokupic dodatkowo FA
... a to Ci naciagacze
mityr napisał(a):piotrex napisał(a):no wlasnie tak początkowo myślałem ale dealer (konsultując sie jeszcze z drugim) powiedzial jasno ze ACC dziala w przedziale 60-200 km/h natomiast aby mieć opcje awaryjnego hamowania to do Comfort+ (w ktorym jest ACC) muszę dokupic dodatkowo FA
... a to Ci naciagacze
ACC działa od 60 do 200? u mnie w cuprze działa od chyba 30 do 160 tylko..
szczudlo6 napisał(a):Wyslalem oferte do jednego salonu to mi opuscili 2%... zobaczymy.
esde napisał(a):ASO przeprowadza aktywację,
esde napisał(a):Możesz dołożyć FullLinka, ASO przeprowadza aktywację, nie jest potrzebna wgmiana sprzętu od MY16. Koszt z tego co widziałem pomiędzy 700 a 900.
marpit napisał(a):esde napisał(a):ASO przeprowadza aktywację,
A przez kabel się nie da bo z Twojej wypowiedzi wynika ze to już jest w aucie.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość