Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Rychu napisał(a):Faktycznie mogłem od razu napisać. Mam Lane assist ale objaw oczywiście jest przy wyłączonym systemie. Przy włączonym zresztą też, ale przy wyłączonym przecież nic takiego czuć nie powinienem.
Kondziow, czułeś to przy włączonym czy wyłączonym systemie?
Rychu napisał(a):Faktycznie mogłem od razu napisać. Mam Lane assist ale objaw oczywiście jest przy wyłączonym systemie. Przy włączonym zresztą też, ale przy wyłączonym przecież nic takiego czuć nie powinienem.
Kondziow, czułeś to przy włączonym czy wyłączonym systemie?
maszu1991 napisał(a):Lane assist, mam włączony non stop, bo i tak aktywuje się dopiero powyżej 65km/h, a do tego ustawiłem go tak żeby mocno ingerował
maszu1991 napisał(a):Lane assist, mam włączony non stop, bo i tak aktywuje się dopiero powyżej 65km/h, a do tego ustawiłem go tak żeby mocno ingerował
wsowa napisał(a):maszu1991 napisał(a):Lane assist, mam włączony non stop, bo i tak aktywuje się dopiero powyżej 65km/h, a do tego ustawiłem go tak żeby mocno ingerował
Jak sie ustawia poziom ingerencj?
verton91 napisał(a):cos podobnego działo mi się z tym blokowaniem, nie mam lane assist, u mnie pomogła wymiana przekładni kierowniczej, była wadliwa (blokowanie + cichy strzał z okolic kół w fazie 4/5 skrętu kierownicy w lewa lub prawa strone)
Tomciak napisał(a):@Rychu jak się skończył Twój temat?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości