Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

[5F] FullLink: MirrorLink, Apple CarPlay, Android Auto

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Re: MirrorLink - Seat Leon

Postprzez bany » 16 grudnia 2016, 15:50

kondziow napisał(a):Pytanie do właścicieli MY2016 - czy poza odblokowaniem kodem w Waszych Leonach konieczna była zmiana "sprzętowa"? Usłyszałem od dilera że w FR-ach MY2016 wystarczy sama zmiana programistyczna i chciałbym to potwierdzić, bo coś nie chce mi się wierzyć.

I jak tam kondziow? Zorientowałeś sie jak sytuacja wygląda? Też mam FR my16 z pakietem techno i sie zastanawiam jak to jest z odblokowaniem fulllink. Wyczytałem na zagranicznych forach, że w niektorych przypadkach był to tylko kod a w innych dodatkowy port usb, możliwe że nowszy np. 2.0 lub 3.0. Nie wiem jaka jest zależność i jak to sprawdzić. U mnie w ASO życzą sobie 1100zl za odblokowanie, licencje i jakis osprzet.
bany
Stella
Stella

Auto: Seat Leon FR my2016
Silnik: benzyna 1.4

Reklama

Postprzez wsowa » 17 grudnia 2016, 00:27

Ja mam my16 i wymieniali mi złącze usb/aux na identycznie wyglądające. Widocznie bebechy inne. Albo naciągnęli mnie, ale nie sądzę bo dwa różne ASO mówiły to samo.
wsowa
Sport
Sport

Auto: Leon ST FR 1.4 150KM

Postprzez kondziow » 19 grudnia 2016, 22:41

Trzeba jednak wymieniać jak kolega wyżej pisze, walnęli się. Ja temat odpuściłem, wolę jednak pójść w osiągi ;)
Jest:
Leon Cupra 300 My2018 DSG
Było:
Leon FR 5F '16 1.8TSI DSG Alor Blue
Passat B6 '06 BWA@260KM by CompSport
kondziow
Signo
Signo

Region: małopolskie
Auto: Cupra 300 DSG
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Postprzez gumbas » 20 grudnia 2016, 10:50

Mi też wymieniali kostkę. Ale zanim się na to zdecydowałem mocno szukałem na różnych forach i w każdym kraju w jakim udało mi się zrozumieć to co pisali (niestety tylko w uk piszą po ang :) ) procedura jest identyczna - kostka + kod.
"Ten samochód jest przerażający" - Żona

Pijawka
gumbas
Sport
Sport

Auto: CUPRA ST 290
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez wojtas79 » 20 grudnia 2016, 12:35

Potwierdzam konieczność wymiany złącza usb/aux na wyglądające tak samo jak bez fulllinka. Mam MY2016 i w ASO wymienili mi części:
- port usb/aux, nr 5G0035222E
- obudowa wtyczki przew. danych, nr 8V0035750D.

Co do AA 2.0 - świetna sprawa i działa mi bez problemu na Samsung Galaxy A5 2016 i S5 mini. Jedyne co przeszkadza to że po podłączeniu kablem tel. z androidem żeby włączyć AA, to że wyłącza możliwość rozmów przez BT dla drugiego telefonu (windows phone 8.1). Czy ktoś może ma jakąś radę czy tak musi być?
wojtas79
Stella
Stella

Region: opolskie
Auto: Seat Leon X-Perience

Postprzez gumbas » 20 grudnia 2016, 13:44

Sprawdzę, bo jestem przekonany że jak jadę z żoną to jej Srajfon łączy się normalnie przez BT ale wiadomo jak jest, może mi się tylko wydaje.

Pijawka
gumbas
Sport
Sport

Postprzez ajej87 » 20 grudnia 2016, 13:50

wojtas79 napisał(a):Potwierdzam konieczność wymiany złącza usb/aux na wyglądające tak samo jak bez fulllinka. Mam MY2016 i w ASO wymienili mi części:
- port usb/aux, nr 5G0035222E
- obudowa wtyczki przew. danych, nr 8V0035750D.

Co do AA 2.0 - świetna sprawa i działa mi bez problemu na Samsung Galaxy A5 2016 i S5 mini. Jedyne co przeszkadza to że po podłączeniu kablem tel. z androidem żeby włączyć AA, to że wyłącza możliwość rozmów przez BT dla drugiego telefonu (windows phone 8.1). Czy ktoś może ma jakąś radę czy tak musi być?

Też mam ten problem, ale...

AA automatycznie włącza bluetooth i łączy tel. z autem. Spróbuj "zapomnieć" jedno urzązdenie z drugim, albo zablokuj połączenie. Może pomożę?
ajej87
Signo
Signo

Auto: Seat Leon 5F
Silnik: benzyna 1.8 turbo

Postprzez Enduro » 20 grudnia 2016, 16:11

Czy android auto może działać tylko przez bluetooth ? Przewodowo wiem że działa.
Enduro
Stella +
Stella +

Auto: seat

Postprzez esde » 20 grudnia 2016, 18:48

Enduro napisał(a):Czy android auto może działać tylko przez bluetooth ? Przewodowo wiem że działa.

Jeszcze nie. Jak będziemy mieć Wi-Fi w samochodach i udostępnia tą opcję (w samochodzie jak i w AA), to wtedy tak.

/klepnięte z komóry
esde
TopSport
TopSport

Region: wielkopolskie
Auto: Leon ST Cupra 280

Postprzez marpit » 20 grudnia 2016, 20:15

Zanim przeczytam wszystkie strony wątku to może ktoś potwierdzić czy zadziałają mapy googla podczas jazdy czy nadal się wyłącza ?
marpit

Postprzez esde » 20 grudnia 2016, 20:55

Przeczytaj wszystkie strony wątku, a przede wszystkim określ o jakiej technologii mówimy. MirrorLink? Android Auto? CarPlay? MirrorLink - nie będzie dzialalo, Android Auto - wiadomo, działa ;) CarPlay - nope.

/klepnięte z komóry
esde
TopSport
TopSport

Postprzez marpit » 20 grudnia 2016, 20:58

Domówiłem MirrorLink i się zastanawiam jak to zadziała... przeglądnąłem pierwsze strony... a więc pewnie zostaje mi Android Auto ?
marpit

Postprzez esde » 20 grudnia 2016, 20:58

Tak, jak masz telefon na Android 5 lub nowszy i trochę szczęścia ;)

/klepnięte z komóry
esde
TopSport
TopSport

Postprzez gumbas » 21 grudnia 2016, 08:58

esde napisał(a):Przeczytaj wszystkie strony wątku, a przede wszystkim określ o jakiej technologii mówimy. MirrorLink? Android Auto? CarPlay? MirrorLink - nie będzie dzialalo, Android Auto - wiadomo, działa ;) CarPlay - nope.

/klepnięte z komóry

Eee to nie tak nope.

CarPlay jak wszystko na gejfonie jest ładne, okrągłe i śliczne i całkiem sprawnie działa ale ma jeden zasadniczy mankament - brak map google - a to dla mnie jest najważniejsza apka związana z full linkiem

Pijawka
gumbas
Sport
Sport

Postprzez esde » 21 grudnia 2016, 09:20

gumbas, pytanie dotyczyło właśnie możliwości korzystania z map Google. I dla CarPlay odpowiedź jest jedna - nope :)
esde
TopSport
TopSport

Postprzez marpit » 21 grudnia 2016, 09:49

Fajnie by było jak by najważniejsze rzeczy podsumowanie pojawiło się w pierwszym poście... tak naprawdę to każdy pisze coś innego.
A ma ktoś listę telefonów współpracujących?

Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka
marpit

Postprzez esde » 21 grudnia 2016, 10:01

marpit napisał(a):A ma ktoś listę telefonów współpracujących?

Kiedyś była dla AA, teraz odpuścili i "Lists of smartphones compatible with Android Auto technology will be published shortly.", czyli nigdy :) Ogólnie masz tu dla reszty technologii: http://www.seat.com/content/dam/public/ ... phones.pdf

Przydałoby się forumowe wiki :)
esde
TopSport
TopSport

Postprzez gumbas » 21 grudnia 2016, 11:07

A to sorki, nie doczytałem, bo jestem leniwy.

Pijawka
gumbas
Sport
Sport

Postprzez marpit » 22 grudnia 2016, 14:36

A to połączenie zadziała z usb pod radiem czy z tego co w schowku i czy kabel które oferuje ASO jest konieczny czy zwykły z tel zadziała.
marpit

Postprzez maciek89 » 22 grudnia 2016, 17:11

@marpit na wszystkie Twoje pytania znajdziesz odpowiedz w tym wątku... :? :? :?

Odkąd jest fulllink czyli od MY16 przeniesiono główny port USB ze schowka na konsolę... Poczytaj wątek przed zadawaniem kolejnych pytań
maciek89
Cupra
Cupra

Auto: Cupra 280 MY16

Postprzez melbion » 28 grudnia 2016, 20:33

mrcn napisał(a):AA w wersji 2.0 do ściągnięcia:
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-0-642304-release-release/android-auto-2-0-642304-release-android-apk-download/

Na szybko odpaliłem, działa. Wydaje się działać płynniej.

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc ... 7-release/
Nowsza wersja działa znacznie lepiej, poprzedni potrafiły u mnie zaliczać zwisy, ostatnia działa bez zarzutu.
melbion
Stella +
Stella +

Auto: Cupra ST 265

Postprzez marpit » 6 stycznia 2017, 20:08

Czy da radę uruchomić jakąś mapę na adnku 4.4? Bo na. Nim nie działa android auto.

Walnięte przez A806
marpit

Postprzez esde » 6 stycznia 2017, 20:23

Chyba tylko Sygic z kompatybilnym telefonem poprzez MirrorLink.

/klepnięte z komóry
esde
TopSport
TopSport

Postprzez Leonek_bezogonek » 11 stycznia 2017, 19:03

Ja podłączałem Sony Xperia Z1 Compact, z 5.0.2 bodaj i uparcie włączał się Mirror zamiast AA, co oznaczało zamknięcie GM po ruszeniu :-(
Ale być może, że nie miałem jakiejś aktualizacji AA lub się później pojawiła, choć to telefon już trochę stary. Testowałem w maju.
Na pewno na MirrorLinku rozdzielczość fatalna no i ilość apek nie powala.
Na CP w ogóle GM niedostępne. Taka polityka licencyjna. Ale liczę, że może się coś zmieni z jakiś czas, jak Apple otworzyło nieco IOS 10. Ja czekam na Siri po polsku :)
Inna sprawa, że srajfonowskie mapy się mocno poprawiły i jakby nie licząc Ukrainy zawiodły mnie może tylko raz, wysyłając na drugi brzeg Warszawy. Ale na pewno nie mają takiego wyszukiwania po nazwach punktów jak GM. Drugą sprawą, która na nich lekko irytuje to brak polskich znaków na CP i wtedy trzeba klepać na łajfonie. Ale to powinno się niedługo poprawić.
W każdym razie nie tylko Spotify ale też Deezer jest dostępny.
Leonek_bezogonek
Stella +
Stella +

Auto: Leon 3 FR

Postprzez gumbas » 11 stycznia 2017, 20:45

Największą wadą map Jobsa to brak możliwości pobrania obszaru offline - za granicą cudowne rozwiązanie,

Pijawka
gumbas
Sport
Sport

Postprzez majcher » 12 stycznia 2017, 21:29

Cześć wszystkim
Mam pytanie odnośnie Full Linka.
Będę kupował Leona po lifcie w wersji FR i zastanawiam się czy opłaca się to brać.
Mam tel. LG G2 i czy będzie to w stanie wspołpracować z moim telefonem.
Nawigacja w tej wersji już jest ale zastanawiam się czy oprócz tego coś tam będzie jeszcze przydatne.

Z góry dziekuje za pomoc.
majcher
Stella
Stella

Auto: Leon
Silnik: CDLD 2.0

Postprzez Tomciak » 12 stycznia 2017, 22:16

majcher napisał(a):Cześć wszystkim
Mam pytanie odnośnie Full Linka.
Będę kupował Leona po lifcie w wersji FR i zastanawiam się czy opłaca się to brać.
Mam tel. LG G2 i czy będzie to w stanie wspołpracować z moim telefonem.
Nawigacja w tej wersji już jest ale zastanawiam się czy oprócz tego coś tam będzie jeszcze przydatne.

Z góry dziekuje za pomoc.

Hej,

Na pytanie "czy się opłaca" niestety nie odpowiem. Mogę się natomiast podzielić moimi spostrzeżeniami. Mam G2 i FR'a przedliftowego z Full Linkiem. G2 nie wspiera Mirror Linka więc pozostaje Android Auto (tu o ile się nie mylę wymagany jest Adroid 5.0 - dostępny na G2). Natomiast z AA trzeba kombinować bo nie jest jeszcze dostępne w naszym play store - ale google pomoże :). Teraz odnośnie funkcjonalności to ja korzystam z map Google'a + Spotify do słuchania muzyki - oba funkcjonalnie spełniają swoje zadanie. Do tego dochodzi "OK Google" i wydawanie komend głosem w stylu "zadzwoń do..." lub "wyślij sms'a do...". Natomiast jest jakiś problem ze stabilnością działania AA pomiędzy G2 a Full Linkiem. Jeszcze tego nie wykminiłem bo Leo mam stosunkowo krótko, ale co jakiś czas telefon samoczynnie rozłącza się i pomaga albo ponowne podłączenie go przez usb albo reboot telefonu. Jest to zwłaszcza upierdliwe gdy jadę na nawigacji i jestem jedyną osobą w samochodzie. Nie zdarza się to jakoś super często ale podczas 500 km trasy problem wystąpił dwukrotnie. Potem parę dni spokoju i znowu. G2 ma tendencję do mocnego nagrzewania się w trakcie uruchamiania AA więc podejrzewam że to może być problem. Podejrzewam też że w egzemplarzach poliftowych Full Link będzie także uaktualniony względem przedliftów.
Tomciak
Stella
Stella

Auto: Leo

Postprzez skaven » 13 stycznia 2017, 14:14

Moim zdaniem sporo zależy od mocy telefonu, więc im mocniejszy tym AA będzie stabilnej działał. Ja mam porównanie s5 i s7. Ten ostatni smiga bezproblemowo, a s5 miała zawieszki w AA.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
skaven
Stella
Stella

Auto: Seat Leon

Postprzez mrcn » 16 stycznia 2017, 16:13

Zaktualizował mi się system w telefonie do Androida 7.0 - no i jest zonk... 'Sztuczka' z wyjściem do pulpitu telefonu przez task managera nie działa... Tak samo z belki powiadomień nie można już otworzyć np. sms-a albo messengera.
Pytanie do innych użytkowników AA oraz Androida 7.0 - też tak macie??
ObrazekObrazek
mrcn
Sport
Sport

Region: mazowieckie
Auto: Cupra ST 4drive

Postprzez marpit » 16 stycznia 2017, 21:17

Leonek_bezogonek napisał(a):Ja podłączałem Sony Xperia Z1 Compact, z 5.0.2 bodaj i uparcie włączał się Mirror zamiast AA, co oznaczało zamknięcie GM po ruszeniu :-(
Ale być może, że nie miałem jakiejś aktualizacji AA lub się później pojawiła, choć to telefon już trochę stary. Testowałem w maju.
Na pewno na MirrorLinku rozdzielczość fatalna no i ilość apek nie powala.
Na CP w ogóle GM niedostępne. Taka polityka licencyjna. Ale liczę, że może się coś zmieni z jakiś czas, jak Apple otworzyło nieco IOS 10. Ja czekam na Siri po polsku :)
Inna sprawa, że srajfonowskie mapy się mocno poprawiły i jakby nie licząc Ukrainy zawiodły mnie może tylko raz, wysyłając na drugi brzeg Warszawy. Ale na pewno nie mają takiego wyszukiwania po nazwach punktów jak GM. Drugą sprawą, która na nich lekko irytuje to brak polskich znaków na CP i wtedy trzeba klepać na łajfonie. Ale to powinno się niedługo poprawić.
W każdym razie nie tylko Spotify ale też Deezer jest dostępny.

Podłączyłem i ja dziś Sony Xperia Z1 Compact dla odmiany i pomogło takie rozwiązanie że włączam AA w telefonie uruchamiam mapę i trasę i dopiero podpinam kabel i nie włącza się mirro tylko AA, robiłem to w trybie off line z pobranym obszarem coś ze 3 województw. Niby działało zrobiłem trasę próbną 5 km, choć jak zawracałem na około to nie zmieniło trasy tylko doliczyło 5 km i dalej na około prowadziło do celu.
Jutro większe testy na dłuższej trasie.

Ogólnie to całe rozwiązanie jak na dzisiejsze technologie to jakieś nieposzumienie. Chyba spokojnie mógłby być clon obrazu z telefonu ze wszystkimi aplikacjami.

Czy ktoś testował huawei p9 lite ?
marpit

Postprzez esde » 16 stycznia 2017, 21:22

Masz możliwość wyboru co powinno się uruchomić w ustawieniach FullLinka. Jeżeli wybierzesz, że preferujesz Android Auto, to właśnie AA powinno się uruchomić.

Co do klonu obrazu - zawsze chodzi o bezpieczeństwo i odpowiedzialność w razie wypadku. Gdybyś oglądał film prowadząc samochód i doprowadził do wypadku - producent tego systemu mógłby stać się współodpowiedzialnym. Rzecz jasna anibSeat ani Google tego nie chcą ;)

/klepnięte z komóry
esde
TopSport
TopSport

Postprzez Cobra_o7o » 17 stycznia 2017, 08:46

sorry ale to pitolenie w czystej postaci. A czy McKaczor lub KurczakFC chcą być współodpowiedzialne gdy spowodujesz wypadek dławiąc się ich kanapkami czy frytkami, które nabyłeś nie wysiadając z pojazdu?
A oskarżenie mogłoby być bardziej zasadne bo frytka miała taką budowę że klient zadławił się mimo woli a dość trudno oglądać film podczasz jazdy bez własnego przyzwolenia. A co z aplikacjami na tabletach i fonach wpiętych w uchwyty pod szybą?
Cobra_o7o
Sport
Sport

Auto: odrzutowe

Postprzez esde » 17 stycznia 2017, 09:10

Żartujesz sobie, prawda? Mówimy o dwóch różnych rzeczach.

Systemy w samochodach i ich oprogramowanie musi być przystosowane do użytku w samochodach. I tylko tam się tego używa. Prowadzenie samochodu wiąże się z ryzykiem, a gdy człowiek jest rozpraszany, to jest większe prawdopodobieństwo wypadku. Proste. Odpowiedzialność.

Szukasz precedensu? Mało ich mamy w stanach, gdzie ludzie pozywają producentów samochodów o byle co? Chodzi o eliminacje ewentualnych sporów sądowych poprzez nie umożliwianie wszystkiego. Utrata wizerunku też odgrywa dużą rolę. Nikt z producentów nie chce być na tapecie tak jak to ma miejsce w przypadku różnych procesów sądowych.

Swoją drogą ciekawe jest ile takich procesów zakończyło się urodą i zostało zamienione pod dywan. Ale to temat na inny wątek.

/klepnięte z komóry
esde
TopSport
TopSport

Postprzez Robal » 17 stycznia 2017, 21:47

Polećcie proszę jakiś dobry, niezawodny kabel USB o długości 1m. Mam teraz trzy różne, byle jakie. Dwa z nich w ogóle nie łączą Android Auto z moim Nexusem 4, trzeci łączy, ale ma słabej jakości wtyk micro USB i bez przerwy zrywa połączenie.
Robal
Sympatyk LeonClub

Auto: 5F

Postprzez esde » 17 stycznia 2017, 21:59

Najlepsze są oryginalne, niestety (cena). Z innymi kablami ciągle rwało polaczenie. Z tym, że jak mam USB typu C, ale z tego co czytałem to chyba wszyscy mają problemy z badziewnymi kablami i stabilnością połączenia.

/klepnięte z komóry
esde
TopSport
TopSport

Postprzez marpit » 17 stycznia 2017, 22:05

Najlepszy oryginał od tel
marpit

Postprzez esde » 17 stycznia 2017, 22:19

Ja ogólnie zrobiłem tak, że oryginalny wożę w samochodzie, a do ładowania w domu używam zastępczego.

/klepnięte z komóry
esde
TopSport
TopSport

Postprzez michal84 » 18 stycznia 2017, 07:21

Ja mam z USB-c Gembird i jest git. Kabel też sprawia wrażenie porządnego. Kosztował ok 20 zł. Tel. Huawei P9.
michal84
Signo
Signo

Auto: Leon 5F FR MY2016

Postprzez mrcn » 18 stycznia 2017, 10:17

mrcn napisał(a):Zaktualizował mi się system w telefonie do Androida 7.0 - no i jest zonk... 'Sztuczka' z wyjściem do pulpitu telefonu przez task managera nie działa... Tak samo z belki powiadomień nie można już otworzyć np. sms-a albo messengera.
Pytanie do innych użytkowników AA oraz Androida 7.0 - też tak macie??

Haloo, nikt nie ma Andka 7.0??
ObrazekObrazek
mrcn
Sport
Sport

Postprzez esde » 18 stycznia 2017, 10:47

mrcn napisał(a):Haloo, nikt nie ma Andka 7.0??

Nie ma się co dziwić, Android 7.x ma 0.7% udziału w rynku... Możesz czuć się wybrańcem :) https://developer.android.com/about/das ... l#Platform
esde
TopSport
TopSport

Postprzez mrcn » 18 stycznia 2017, 10:57

esde napisał(a):
mrcn napisał(a):Haloo, nikt nie ma Andka 7.0??

Nie ma się co dziwić, Android 7.x ma 0.7% udziału w rynku... Możesz czuć się wybrańcem :) https://developer.android.com/about/das ... l#Platform

Ech... Chyba cofnę ten update, bo nie da sie teraz używać tego dziadostwa.
ObrazekObrazek
mrcn
Sport
Sport

Postprzez maciek89 » 18 stycznia 2017, 11:15

Ja poczekam z aktualizacją S7 aż się sprawy wyjasnią :) Może będzie też aktualizacja AA. Mnie by wystarczyło żeby tel działał na postoju, ale w sumie Yanosik na ekranie smartfona by się przydał podczas jazdy...
maciek89
Cupra
Cupra

Postprzez mrcn » 18 stycznia 2017, 11:20

maciek89 napisał(a):Ja poczekam z aktualizacją S7 aż się sprawy wyjasnią :) Może będzie też aktualizacja AA. Mnie by wystarczyło żeby tel działał na postoju, ale w sumie Yanosik na ekranie smartfona by się przydał podczas jazdy...

Yanosik zadziała, jak odpalisz przed podłączeniem kabla, tu się nie zmieniło. Natomiast z żadnej innej aplikacji nie skorzystasz, nawet na postoju...
ObrazekObrazek
mrcn
Sport
Sport

Postprzez maciek89 » 18 stycznia 2017, 15:05

Yanosik mi się odpala automatycznie po połączeniu z bluetooth auta i działa sobie w tle wyciszając radio i dając komunikat, ale raczej chodziło mi o jego obsługę z ekranu. Zwykle w trasie jadę z mapami google odpalonymi na android auto, a w telefonie w uchwycie na kratce mam na wierzchu Yanosika, a jak rozumiem jeśli zrobię aktualizację to nie będzie się dało tak zrobić, bo bdzie się wyświetlać tylko czarny ekran z napisem Android Auto i nic nie można z tym zrobić :P
maciek89
Cupra
Cupra

Postprzez mrcn » 18 stycznia 2017, 15:23

Z yanosikiem nie ma problemu, bo jego pływająca ikonka nadal działa nad android auto. Ale nie działają inne, np. messengera.
ObrazekObrazek
mrcn
Sport
Sport

Postprzez esde » 18 stycznia 2017, 15:49

A co jak odpalisz Yanosika (główną aplikację) poprzez pływającą ikonę, a następnie użyjesz przycisku do przejścia do innej aplikacji? Da radę w ten sposób?
esde
TopSport
TopSport

Postprzez mrcn » 18 stycznia 2017, 16:01

esde napisał(a):A co jak odpalisz Yanosika (główną aplikację) poprzez pływającą ikonę, a następnie użyjesz przycisku do przejścia do innej aplikacji? Da radę w ten sposób?

Nie, bo w Android 7.0 w ogóle nie ma 'kwadracika' przy odpalonym AA!
ObrazekObrazek
mrcn
Sport
Sport

Postprzez esde » 18 stycznia 2017, 16:13

Ouch, to może być problem. Trzeba napisać taką apkę, która by pozwalała przejść do innej aplikacji. Nie powinno to być trudne, zakładając, że AA na Android 7 tylko wyłącza przycisk, a nie samą funkcjonalność.
esde
TopSport
TopSport

Postprzez mrcn » 18 stycznia 2017, 16:33

Częściowo udało mi się obejść problem - Huawei ma swój floating dock, którego na szczęście AA nie jest w stanie ukryć. Niestety użycie dosyć niewygodne, bo trzeba nacisnąć combo przycisków w ciągu sekundy...
ObrazekObrazek
mrcn
Sport
Sport

Postprzez marpit » 21 stycznia 2017, 12:21

Czy da się połączyć dwa tel jednocześnie?
marpit

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja