Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
walowa napisał(a):Witam,
Miesiąc temu odebrałem swojego Leona z salonu. Był to samochód z placu. Dzisiaj wpadł mi miernik lakieru w ręce i chciałem zmierzyć z ciekawości. Cały samochód ma od 200 do 350 mikronometrów. Czy ktoś z Was mierzył swojego Leona?
grzelmo napisał(a):Kolego jaki masz kolor auta?
Pojedź do Dealera, u którego kupiłeś auto i delikatnie podpytaj
Kiedyś tafiło się Exeo i Alhambra co miały fabryczne 2 warstwy lakieru - oświadczenie importera i sprawa załatwiona
Jakie powinny być wartości w Leonie 5F na poszczególnych elementach
wartości 100-150
Orientuje się ktoś czy przy lakierze LS94 (biała perła) przewidziana jest jakaś grubsza wartość?
Orientuje się ktoś czy przy lakierze LS94 (biała perła) przewidziana jest jakaś grubsza wartość?
Raczej nie jest przewidziana grubsza wartość, bo przecież nie jest to lakier 3-warstwowy, więc wartości takie same jak w pozostałych kolorach.
antiol napisał(a):A jaką macie grubość lakieru na przednich błotnikach? Mierzyłem dziś pożyczonym miernikiem i miałem odczyty z obydwu stron ok 70-80, zastanawiam się czy miernik dobrze skalibrowany. Drzwi ok 110-120, a dach który miałem malowany około 180-220 w zależności od miejsca, więc czy to nie trochę mało?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości