Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mike Poznan napisał(a):dziękichyba jednak wybiorę mystery blue, mam nadzieję że FR będzie wyglądało tak samo dobrze jak cupra
caligator napisał(a):oba kolory fajne... ale ja jednak wole desire red - podoba mi sie ze na kazdym filmie inaczej wyglada... w tym porownaniu na filmie z youtube podpada nawet pod pomarańcz, a niebieski jest niebieski zawsze:P
szadubaba napisał(a): Desire Red w Xcellence w salonie wyglada calkowicie inaczej niz na YT czy tez nawet z postu z dzialu show your car..
Cobra_o7o napisał(a):kazdy z Was widzi te kolory inaczej, bo inaczej prezentują je Wasze monitory. Część będzie. widziała podobnie, lecz wciąż nieco inaczej. W skrajnych przypadkach różnice będą... skrajne. Sam aparat też może zakrzywiać rzeczywistość i to nie koniecznie w wyniku stosowania filtrów przez operatora.
Ja widziałem nowego reda i bluea na żywo, w salonie są zjawiskowe, pod chmurkami już nie, znacznie mniej traci np. pirineos lub technik.
gsl napisał(a):Pirineos/technic grey według mnie odbierały cały urok Leona
Eleonor napisał(a):Także oglądałem - są fajne ale tylko w salonie w halogenach , na dworze wiśniowy nie powala tak jak np kolor Renault Clio Rouge Flamme .
Ja wybrałem ST Pirineos Grey
szadubaba napisał(a):Ja się nadal waham pomiędzy Desire a Mystery, już mnie to wkurza..
Gregor napisał(a):Eleonor napisał(a):Także oglądałem - są fajne ale tylko w salonie w halogenach , na dworze wiśniowy nie powala tak jak np kolor Renault Clio Rouge Flamme .
Ja wybrałem ST Pirineos Grey
Właśnie, czy na żywo Desire Red, to taki odpowiednik Rouge Flamme w Clio, który jest wyrazisty i mocno metalizowany?
szadubaba napisał(a):Tutaj:
http://www.seatcupra.net/forums/showpos ... tcount=522
I tutaj:
http://www.seatcupra.net/forums/showpos ... tcount=532
masz foty jak to mniej więcej na żywo wygląda po zmyciu zabezpieczeń z lakieru. Bardziej pod wiśnie podchodzi. Ja się nadal waham pomiędzy Desire a Mystery, już mnie to wkurza..
.. chyba wezme biały![]()
Mike Poznan napisał(a):Jakieś szczegóły co to jest ?;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Enduro napisał(a):- 18 calowe felgi aluminiowe Seat Sport Line Black w kolorze czarnym
- Pakiet Seat Sport Line Black: lusterka i dach w kolorze czarnym, listwy progowe, tylny spojler Seat Sport Line
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości