Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
verton91 napisał(a):Nie lepiej zrobić to samemu ?
Welur, alcantara czy skóra?
Ok, domyslilem się ze chodzi o Twój samochod i znalazłem fotki.
Fawor napisał(a):Ja po sobie stwierdziłem, że zadne QD nie wchodzi w gre w Leonie - te lakiery rysują się nawet od świeżo wypranej szmatki obsługiwanej z lekkościa wiatru...
paperson napisał(a):Zauważyłem dokładnie to samo..
Mad_MAX napisał(a):Hej
Możecie mi polecić jakiś zestaw od A do Z? Chodzi mi o wszystko , od czego zacząć , co kupić itp.
Mad_MAX napisał(a)::shock:![]()
![]()
![]()
Serdecznie dziękuję za taki ładny opis![]()
A mógłbyś coś napisać dokładnie co mam kupić i gdzie i jakie koszta ?
Z góry SERDECZNIE dziękuję!!!
michu napisał(a):Mad_MAX napisał(a)::shock:![]()
![]()
![]()
Serdecznie dziękuję za taki ładny opis![]()
A mógłbyś coś napisać dokładnie co mam kupić i gdzie i jakie koszta ?
Z góry SERDECZNIE dziękuję!!!
Masz wymienione produkty w opisie , jak będziesz miał o coś pytania to pytaj śmiało , jest dużo sklepów z kosmetykami do aut, ja robie zakupy często w waxitcar lub autonablask.
Dodając wszystko do koszyka poznasz koszt
bzykofm napisał(a):Nie myślałeś michu o otworzeniu własnego studia?
verton91 napisał(a):To jest przeźroczysta ikona przez którą przebija się światło podświetlenia, w drugą stronę niż myślisz, musiałbyś to zamalować,a nie zmyć lub zetrzeć
estimato napisał(a):Planuję zainwestować w końcu w jakąś dobrą polerkę, bo ręcznym myciem lakieru nie da się po prostu osiągnąć takiego efektu jaki można byłoby osiągnąć poprzez polerowanie właśnie z wykorzystaniem polerki.
Po prostu jak się czyści jednym i drugim sposobem, to ten drugi sposób jest oczywiście zdecydowanie lepszy.
verton91 napisał(a):Do alkantary jest dobry np COLOURLOCK - IMPREGNAT DO ALCANTARY.
plastikowa skóra dowolnie cos do plastików, od siebie polecam zymol vinyl conditioner
Chochlik437 napisał(a):Moze zle sie wyrazil![]()
Zadaj sobie pytanie jak czesto bedziesz uzywac tej polerki i w jakich pracach na samochodzie bedzie uzytkowana
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości