Witam serdecznie!
Wiem że temat jest oklepany i na forum są podobne tematy jednak nic sensownego co by mnie zadowoliło nie znalazłem. Więc odwołując się do tematu. Jestem zadowolonym posiadaczem Seata Leona I 1.6 16v 105km z końca 2002 roku.
Chciał bym zainwestować w auto i wykonać następujące rzeczy.
1. Zrobienie dolotu i teraz jak zrobić owy dolot, jaką firmę wybrać, jak ładnie ułożyć wszystko pod maską. Jak podłączyć wszystko itp. Wiem że to dużo ale jeśli są jakiś linki odwołujące się do mojej prośby był bym bardzo wdzięczny.
2. Utwardzenie zawieszenia, amortyzatory, sprężyny i wszystko inne (trochę lepszej firmy z racji że za rok nie chcę wymieniać). W tym rozpórki przód i tył (to nie jest konieczne). Jeśli to głupi pomysł również proszę o wypowiedź.
3. Dostrojenie wszystkiego na nowej mapie. (Planowany jest również gaz (praca)).
Wiem że auto ma swoje lata i że może to być mało opłacalne itp. Ale jestem zdeterminowany. Trochę proszę o prowadzenie za rączkę ale chciałbym zrobić to raz i porządnie. I jeśli był by ktoś na tyle uprzejmy to prosił bym o podzielenie się opinią na dany temat.
Nie zależy mi na kosmicznej mocy tylko na takim moim lepszym samopoczuciu i zadowoleniu że to zrobiłem. I jest coś więcej niż fabrycznie.
Pozdrawiam