Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
janek1988 napisał(a):chyba tylko przy silniku mocniejszym 1.4tsi- dq250, przy slabszym jest o le pamietam dq200
verton91 napisał(a):mozemy się spotkać i wtedy Ci pokaże w czym tkwi problem
verton91 napisał(a):w moim słyszałem że już kilka razy wymieniali buczące łożyska w leonach
maison napisał(a):verton91 napisał(a):w moim słyszałem że już kilka razy wymieniali buczące łożyska w leonach
Możesz napisać, w którym ASO to wymieniali?
A te obydwa samochody uzywales z trybami jazdy czy bez?bo jesli bez to w golfie nie wystepuje tak i w leonie w trybie normal npPrawoimotoryzacja napisał(a):problemu nie zauważyłem w Golfie oraz Octavii..
Vampire1984 napisał(a):A te obydwa samochody uzywales z trybami jazdy czy bez?bo jesli bez to w golfie nie wystepuje tak i w leonie w trybie normal npPrawoimotoryzacja napisał(a):problemu nie zauważyłem w Golfie oraz Octavii..
endriume81 napisał(a):Witam,
pierwsze pytanie serwisu to czy był tuning silnika...na szczęście nie było.
jawamdame napisał(a):Mam przebieg 15900 km właśnie zaczęło mi się ślizgać sprzęgło 1,4 125km. Oddałem auto na gwarancję jutro ma być diagnoza...
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
verton91 napisał(a):jawamdame napisał(a):Mam przebieg 15900 km właśnie zaczęło mi się ślizgać sprzęgło 1,4 125km. Oddałem auto na gwarancję jutro ma być diagnoza...
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
kiedy dokladnie Ci się ślizga? bo ja mam coś dziwnego, nie slizga mi się przy niskich predkosciach na wysokich biegach jak depnę, ale czasem jak chce ruszyc ostro ze swiatel, to na jedynce obroty rosną, samochód mało co przyspiesza a kontrola trakcji się nie włącza więc chyba nie jest to kwestia ślizgania się kół...
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości