Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Rafelson napisał(a):
Jest to pierwszy nowy samochód w mojej karierze motoryzacyjnej i szczerze mówiąc spodziewałem się chyba wszystkiego, tylko nie tego co mnie spotkało.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i opinie na temat Waszych doświadczen.
Pozdrawiam,
Eleonor napisał(a):fajny zapach nowego
marekwar napisał(a):Mogliby w gratisie dawać maskę gazową z logo VAG.
Rafelson napisał(a):Dajcie znać co zrobić i jak ustawić ogrzewanie tak, aby uzyskać w środku jak najwyższą temperaturę. Co oznacza symbol H1 po przekręceniu pokrętła temperatury poza najwyższy zakres temperatury? Czy to zwyczajnie ogrzewanie?
Taaaa... Smrodek z przepoconych i przepierdzianych foteli zapewne toksyczny nie jest hehe, ale mało przyjemny na pewno.Albo kupować stare auta , które stały cały czas kilka lub kilkanaście lat na dworze i są dobrze przewietrzone
Instrukcja parzy w ręce?
Taka patriotyczna pelerynka lub patriotyczne majtki to akcesoria dla kierowców wyklętych, którzy będą prowadzić, jak obiecano, milion elektrycznych polskich autek. Jak nie będzie daszku nad ładowarką to pelerynka + się przyda.maciek89 napisał(a):marekwar napisał(a):Mogliby w gratisie dawać maskę gazową z logo VAG.
Jeśli chodzi o maski to ja używam 3M serii 6000 z wymiennymi filtrami i przedfiltrami. Nic nie czuć nawet jak się rozcieńczalnik nitro podłoży pod nos to i zapachu nowego auta nie będzie czuć na 100%. Myślę, że z powodzeniem ochroni też przed szkodliwymi niemieckimi gazami. Warto też ochronić odzież przed wysokim stężeniem toksycznych niemieckich substancji, dziś w gazeta polska codziennie jest super dodatek:Rafelson napisał(a):Dajcie znać co zrobić i jak ustawić ogrzewanie tak, aby uzyskać w środku jak najwyższą temperaturę. Co oznacza symbol H1 po przekręceniu pokrętła temperatury poza najwyższy zakres temperatury? Czy to zwyczajnie ogrzewanie?
Instrukcja parzy w ręce?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości