Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
czapel napisał(a):kurde slabo troche.
a45 roczne
szczekas napisał(a):Sorki za lekki offtopic, ale mam pytanko do ludzi, którzy już odebrali auto wyprodukowane po 45. tygodniu.
Po zmianie przycisków na kierownicy, pojawieniu się VIEW a zniknięciu słuchawki - jak teraz odbieracie połączenia z podłączonego przez BT telefonu? Teraz już nie ma jednego przycisku do tego :/
piotrek84 napisał(a):Zawsze był na to inny sposób... Odebrać przyciskajac prawa rolkę...
trzepol napisał(a):Panowie, którzy zamówili modele na 2018 dostaliscie juz jakies terminy produkcji ? Ja od mojego dealera nie umiem uzyskac jak narazie terminu bo ponoc jeszcze jest za wczas aby importer wysłał zamowienie na produkcje. Troche dziwne bo zostaly z 2 tygodnie do konca roku.....
Marcolorz napisał(a):Zamówienie złożyłem wczoraj: Leon ST Xcellence. Do odbioru: nie później niż 31.03.2018. Z postów wyżej obawiam się że może to być i maj;/
komoornik napisał(a): ale chyba trzeba będzie szukać auta z placu
Marcolorz napisał(a):Procent rabatu policzyłeś łącznie z tym co daje seat sam od siebie (chodzi mi o kataligową zniżkę która jest dla wszystkch) czy tylko to, co tobie jeszcze dodatkowo udało się zbić?
Vampire1984 napisał(a):Nowy Leon, jak go oceniacie?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości