Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jest ryzyko, że przy ostrej jeździe i skręcie mocnym koło za bardzo wysunięte na zewnątrz będzie ocierać delikatnie o nadkole. Musiałby się ktoś wypowiedzeić, kto ma 19tki. Na takim setupie na 18tkach nie byłoby problemu, ale tam jest opona szerokosci 225, a na 19tkach jest 235 i to może robić róznicę.wanraf89 napisał(a):Witam,
Mam pytanko poniewaz w dobrej cenie moge kupic fajne felgi do mojej cupry z 2017r wiem tyle ze oryginalne maja et 50 rozmiar 8j 19 cali a te ktore chce kupic maja et41 8j 19 cali czy ktos misl doswiadczenieb z takimi kolami ? Wiem tylko ze mniejsze et w tym przypadku o 9 mm wyjda na zewnatrz. Jakies wady takiego zabiegu?
raflo83 napisał(a):jest ryzyko, że przy ostrej jeździe i skręcie mocnym koło za bardzo wysunięte na zewnątrz będzie ocierać delikatnie o nadkole. Musiałby się ktoś wypowiedzeić, kto ma 19tki. Na takim setupie na 18tkach nie byłoby problemu, ale tam jest opona szerokosci 225, a na 19tkach jest 235 i to może robić róznicę.wanraf89 napisał(a):Witam,
Mam pytanko poniewaz w dobrej cenie moge kupic fajne felgi do mojej cupry z 2017r wiem tyle ze oryginalne maja et 50 rozmiar 8j 19 cali a te ktore chce kupic maja et41 8j 19 cali czy ktos misl doswiadczenieb z takimi kolami ? Wiem tylko ze mniejsze et w tym przypadku o 9 mm wyjda na zewnatrz. Jakies wady takiego zabiegu?
mczelny2401 napisał(a):https://www.olx.pl/i2/oferta/kola-letnie-seat-dynamic-30-2-17x7-5x112-dunlop-225-45-17-audi-vw-CID5-IDr4T6P.html#
Festexx napisał(a):Co myślicie o http://www.aez-wheels.com/EN/repos/evos ... 2&webbid=1 do Leonka FR
Felga 17 cali, 7,5 cala szerokość
Limak9 napisał(a):Podeślę na maila. Gdyby ktoś chciał, będę sprzedawał swoje 19” black z pakietu performance, proste itp.
ma rozstaw śrub 5x120, a Leon 5x112. Gdyby BMW miała 5x112 to Ok.Marcolorz napisał(a):Witam,
Przeszukałem cały wątek i wygląda na to że nikt inny wcześniej nie pytał o felgi z BMW.
Czy felga o wymiarach 7,5J x 17H2 ET54 będzie pasować do Leona 5F?
Model to BMW 6855091.
Z góry dziękuję za pomoc.
Katalonczyk napisał(a):Trochę z innej beczki, a nie chcę nowego tematu zakładać. Czy ktoś z Was zakładał te czarne "kapselki" na śruby, które dają z autem i udało mu się je zdjąć tym plastikowym czymś do ściągania bez połamania?Nie wiem czy jest w ogóle sens to zakładać, czy doda cokolwiek uroku, jak za kilka miesięcy będę musiał jakimś dłutem czy czymś rozcinać bo samo nie zlezie...
chyba nie wygląda źle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości