Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Katalonczyk napisał(a):Cześć,
czy ktoś z Was próbował odtwarzać filmy w aucie? Obojętnie czy podczas postoju czy podczas jazdy. Jak zadziała podczas postoju to obdeleven włączę podczas jazdy również. Zgrałem na pendrive kilka filmów w różnych formatach, ale po podłączeniu w aucie żadnego z nich nie widzi. Pomijam mirrorlink, który u mnie nie działa z moim telefonem.
Z góry dzięki za pomoc.
Katalonczyk napisał(a):Tak, MY18
Katalonczyk napisał(a):Tak, a czemu pytasz?
Katalonczyk napisał(a):Odblokowałem Video in Motion. Muszę w weekend pobawić się z rozdzielczością. Dziwne tylko, że skoro była zła rozdzielczość (miałem HD i FHD) nie wywalała błędów tylko w ogóle były niewidoczne. Spróbuję w weekend i dam znać.
KubaaBia napisał(a):A co zrobiles z obdeleven ze odblokowales w czasie jazdy?
andrzejpredator napisał(a):Hmm, zobaczy czy masz pendriva mniejszego jak 32gb, powinien byc sformatowany w systemi plikow fat32. Jak masz wiekszy niz 32 gb to musisz program sciagac do formatowania na fat32. A masz w ogole media system plus? Bo nie wiem czy zwykle media system kodeki wbudowane do odtwarzania filmow? Ja dlatego kupilem media system plus bo mial w dodatkowo naped Dvd mozliwosc odtwarzania filmow i dysk twardy
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości